Ana sayfa Sosyal Medya Alina Boz’un şakır şakır Rusça konuşmasına izleyiciler ilk kez Bir Peri Masalı son bölümde şahit oldu!

Alina Boz’un şakır şakır Rusça konuşmasına izleyiciler ilk kez Bir Peri Masalı son bölümde şahit oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 1998 Moskova doğumlu olan Alina Boz, Bulgaristan göçmeni bir baba ve Rus bir annenin çocuğu. Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Alina Boz, 7 yaşına kadar Moskova’da yaşamış. Daha sonra ailesi ile birlikte İstanbul’a yerleşen Boz, ilkokul yıllarında Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi’nde ilk olarak oyunculuk dersleri almaya başlamış. Aynı zamanda Özel Gökjet Havacılık Lisesi Kabin Hizmetleri bölümü mezunu olan Alina Boz, liseden sonra rotasını oyunculuğa çevirmiş.

Reklam filmlerinde oynayarak keşfedilen Alina Boz, ilk olarak 2013 yılında Cesur Hemşire dizisinde Canan karakteri ile ekrana geldi. Asıl çıkışını ise 2014 yılında yayınlanan Paramparça dizisindeki Hazal karakteri ile yaptı. Ardından Sevda’nın Bahçesi, Vatanım, Sensin, Elimi Bırakma, Maraşlı dizilerinde rol alan oyuncu, Netflix’in Aşk 101 dizisindeki rolüyle de ayrıca beğenildi.

Şu sıralar Fox TV’nin Bir Peri Masalı dizisinde Tarık Emir Tekin ile başrolde oynayan Alina Boz, Zeynep karakteri ile çok beğenildi.

Alina Boz'un şakır şakır Rusça konuşmasına izleyiciler ilk kez Bir Peri Masalı son bölümde şahit oldu! 33

Oyuncu, Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin 8. bölümündeki bazı sahnelerinde Rusça konuştu. Alina Boz’u ilk kez Rusça konuşurken izleyenler, bu sürpriz sahnelere şaşırırken, sosyal medyada da bu sahnelerle ilgili paylaşımlar yaptılar.

Hikaye gereği Onur ile Belarus’a giden Zeynep, gittikleri otelde Rusça konuşuyor çalışanlarla. Dizide Zeynep’in nasıl Rusça bildiği de kısa bir cümleyle özetlendi!

Zeynep, Onur’un Rusça konuşmasına şaşırması üzerine “Çalıştığım yerlerde hep Rusça bilen bir çalışan oluyordu. Benim de dillere yatkınlığım var, o yüzden biraz İngilizce, biraz Rusça öğrenmiş oldum” açıklamasını yapıyor.

İşte Alina Boz’un Rusça konuştuğu sahnelerden birisi…