Ana sayfa Dizi Haberleri Ekranda aksiyon fırtınası estirecek Sıfırıncı Gün dizisinin ilk tanıtımı geliyor!

Ekranda aksiyon fırtınası estirecek Sıfırıncı Gün dizisinin ilk tanıtımı geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında yayınlanacak olan Sıfırıncı Gün isimli dizinin çalışmaları uzun zaman önce başlamıştı. Hem oyuncuları hem de konusu ile dikkatleri çeken Sıfırıncı Gün dizisi, polislerin ve kartellerin içinde yer aldığı, aksiyonun düşmediği, suç ve macera dizisi olarak ekrana gelecek.

Dizide Sırtlan ve Ejder karakterlerine Savaş Özdemir ve Yiğit Özşener hayat verecekler. Kadrosunda
Engin Öztürk, Damla Colbay, Aybüke Pusat, Yiğit Özşener, Sarp Akkaya Berk Cankat, Uğur Uzunel, Esra Ruşan, Çağla Irmak, Savaş Özdemir, Turgay Tanülkü’nün yer aldığı dizinin çekimlerinin bazı sahneleri yurt dışında yapılıyor.

Geçtiğimiz günlerde çekimlerin başlayacağı gündeme gelmişti. Dizinin oyuncularından Engin Öztürk de “Başlıyoruz artık az kaldı” sözleriyle kısa bir süre önce bir demeç vermiş ve heyecanlı izleyicileri iyice meraklandırmıştı!

Bazı sahnelerinin ABD ve Arnavutluk’ta da çekilmesi beklenen Sıfırıncı Gün dizisinde suç çeteleri ile polis arasında yaşanan bir aksiyon hikayesi anlatılacak. Yönetmenliğini Süleyman Mert Özdemir’in yaptığı dizinin senaryosunu da Atasay Koç yazıyor.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Acun Medya tarafından yapımcılığı üstlenen dizinin Türkiye ve yurtdışında dikkatleri çekecek iddialı bir yapım olacağı konuşulmakta.

Ekranda aksiyon fırtınası estirecek Sıfırıncı Gün dizisinin ilk tanıtımı geliyor! 8

Engin Öztürk’ün bir polise hayat verdiği dizinin Amerika Birleşik Devletleri’nin Miami kentinden Arnavutluk’a kadar farklı coğrafyaları da içine alan bir hikayeye hayat vereceği biliniyor.

Uluslararası polisiye ve suç odaklı bir dizi olarak dikkatleri çeken Sıfırıncı Gün dizisinin tanıtım çekimlerinin ise önümüzdeki hafta yapılması gündemde. Tanıtım çekimleri ile birlikte kısa bir süre içinde izleyici bu hikaye ile ilgili ilk görüntüleri de görmüş olacak!

Ekranda aksiyon fırtınası estirecek Sıfırıncı Gün dizisinin ilk tanıtımı geliyor! 9

Heyecanla ve merakla beklenen dizide, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oynadığı Tipi karakteri ile tanınan Savaş Özdemir Sırtlan isimli bir karaktere hayat verecek. Yiğit Özşener ise Ejder karakterini oynuyor.