Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Almeda Abazi’yi ilk gördüğünde Tolgahan Sayışman’ın aklı başından gitmiş!

Almeda Abazi’yi ilk gördüğünde Tolgahan Sayışman’ın aklı başından gitmiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, youtube’da yayınlanan videoda, hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Onedio kanalında yayınlanan videoda Sayışman, bir hayranının eşi Almeda Abazi ile nasıl tanıştığı sorusunu yanıtladı.

Sayışman bir arkadaş ortamında tanıştıklarını belirtti ve “Gerçekten son derece dikkat çeken bir bayandı. Tanıdıkça daha da çok aşık oldum.Ama ilk gördüğümde gerçekten çok beğenmiştim. Daha fazla detay vermeyeyim, tanışma hususunda” diye konuştu.

Annesinin mi yoksa eşinin mi güzel yemek yaptığı sorusunu da yanıtlayan ünlü oyuncu, “Annem çok güzel yemek yapar. Ama Almeda’nın da eli maşallah, Allah nazarlardan saklasın. Çok yemek yapmayı sevmese de hele şu aralar çok yoğun durumda,yapacak vakti kalmıyor. Yumurta kırsa lezzetli oluyor. Almeda’nın annesi de öyle. Arnavutlar, mutfakta bayağı başarılılar” açıklamasını yaptı.

Sayışman, mutlu bir evliliklerinin olduğunu ve nazardan da sakındığını söyledi. Almeda’nın kendisine sürekli “küçük kaplançık” dediğini belirten oyuncu, “Kaplançık fotoğraflarını paylaşıyor mesela benim fotoğraflarımla beraber.Bu tam eğlendiği bir şey” dedi.

Videodan tamamını izleyebilirsiniz: