Ana sayfa Dizi Haberleri Tolgahan Sayışman’dan Şampiyon dizisiyle ilgili büyük itiraf!

Tolgahan Sayışman’dan Şampiyon dizisiyle ilgili büyük itiraf!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Tolgahan Sayışman, Şampiyon dizisindeki duygusal sahnelerde rol yapmıyor, gerçekten öyle hissediyor!

Youtube’da yayınlanan videoda, hayranlarından gelen soruları Onedio kanalında yanıtlayan Tolgahan Sayışman, Şampiyon dizisiyle ilgili önemli bir itirafta bulundu.

Daha önce de baba – kız, baba – oğul rolleri canlandırdığını ancak oğlu Efehan’ın doğumundan sonra her şeyin farklı olduğunu anlatan Tolgahan Sayışman, dünyaya bakışının da değiştiğini anlattı.

Şampiyon dizisinde oğlunu canlandıran Emir Özyakışır’ı çok sevdiğini ve oğlu yerine koyduğunu anlatan ünlü oyuncu, dizide onunla olan sahnelerde de rol yapmadığını gerçekten hissettiğini söyledi.

Sayışman, “Baba olduktan sonra dünya bakış açınız tamamen değişiyor. O yüzden benim aslında dizide yansıttığım bütün duygular gerçek. Çünkü oynadığım çocuk oyuncu Emir’i de inanılmaz seviyorum.Ama Efehan’ı onun yerine koyarak empati yaptığımda yaşadığım bütün hissiyat, yaptığım bütün duygular gerçek.Gerçekten çok büyük etkisi oldu. Doğruymuş yani” diye konuştu.

Dizinin çekimlerinden daha çok antrenmanlarda vücudana darbe aldığını belirten Sayışman, bunun da yanlışlıkla el ayrı kaçtığı zaman gerçekleştiğini ifade etti.

“Onlar iş kazası oluyor.Bilinçli bir vurma olmuyor” diye konuşan oyuncu, gerçekçi olsun diye bir kaç kez gerçek yumruk da attıklarını anlattı.

Sayışman’ın açıklamalarını videodan izleyebilirsiniz: