Ana sayfa Sosyal Medya Almila Ada, Hazal Subaşı ve Hande Erçel’in ‘bu ne güzellik’ dedirten halleri

Almila Ada, Hazal Subaşı ve Hande Erçel’in ‘bu ne güzellik’ dedirten halleri

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranının güzel yüzlerinden gelen paylaşımlara ilgi de büyük oluyor… Güvercin dizisinde rol alan Almila Ada, Çukur’da izleyicilerle buluşan Hazal Subaşı ve Sen Çal Kapımı ile yine olay yapan Hande Erçel, paylaşımları ile göz doldurdu.

Gaziantep’te çekilen Güvercin dizisinin finali için ekip buluştu ama bu sefer şehir değişti. Pandemi nedeniyle Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde buluşan Güvercin ekibi final bölümü çekimlerini yapıyor. Almila Ada da Zülüf karakteri ile yer aldığı dizideki performansı ile beğeni toplamıştı. Oyuncu, instagram hesabından köpeğiyle fotoğrafını paylaştı ve hayranlarından da ‘Bu ne güzellik” yorumu aldı.

Almila Ada, Hazal Subaşı ve Hande Erçel'in 'bu ne güzellik' dedirten halleri 9

Çukur dizisiyle yeniden hayranlarının karşısına çıkan Hazal Subaşı, mutluluk hallerini ise instagram hesabı üzerinden sergilemeye devam ediyor. Dizide birlikte rol aldığı Rıza Kocaoğlu ile aşk yaşayan ünlü oyuncu, yine mutluluk pozu verdi ve hayranlarından da büyük beğeni topladı.

Almila Ada, Hazal Subaşı ve Hande Erçel'in 'bu ne güzellik' dedirten halleri 10

Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin ile iyi bir enerji yakalayan Hande Erçel, dizinin başarısıyla yine kariyerinde önemli bir aşama kaydetti. Yurt dışında da çok ilgi gören oyuncu, sosyal medyada da ününü pekiştirmeyi sürdürüyor.

Instagram hesabından doğa içinde bir fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu, 2.2 milyon beğeni ile yeni bir rekor daha kırmış oldu.

Almila Ada, Hazal Subaşı ve Hande Erçel'in 'bu ne güzellik' dedirten halleri 11