Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in Asiye’si Öykü Gürman, sürpriz bir projede

Sen Anlat Karadeniz’in Asiye’si Öykü Gürman, sürpriz bir projede

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şarkıcı olarak tanınan ve sonrasında oyunculuk da yapmaya başlayan Öykü Gürman, özellikle Sen Anlat Karadeniz dizisinde oynadığı Asiye karakteriyle hafızalara kazındı. Oyunculuk kariyerinde Sen Anlat Karadeniz dizisinin büyük bir etkisi olan Öykü Gürman’ın yeni bir projesi olduğu duyuldu.

Gürman, bilindiği gibi Sen Anlat Karadeniz’in ardından Gel Dese Aşk isimli dizide de oynamıştı. Ancak Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çevik gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizi ne yazık ki reytinglere yenik düşmüş ve atv’de ekrana gelen dizi, 5 bölüm sonra bitmişti.

Bu hüsranın ardından yeni sezonda bir dizide yer alıp almayacağı hayranları tarafından merak ediliyordu Öykü Gürman’ın. Oyuncu yine ekranda olacak ancak bu kez bir dizide değil programda yer almakta. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği bilgiye göre bir yemek programıyla dönüyor Öykü Gürman.

10. Ev isimli yapım şirketinin imza attığı ve Öykü Gürman’la Günün Yemeği ismini taşıyan programda izleyiciye ekonomik olarak yemeklerin nasıl yapılacağı ile ilgili ayrıntılar gösterilecek.

Programın Ekim ayında Show TV’de yayınlanması bekleniyor. Programın yapımcılığını yapan 10. Ev şirketinin sahibi ise uzun yıllar Show TV’nin Genel Müdürlüğü’nü yapan Suavi Doğan.