Ana sayfa Sosyal Medya Mine Tugay, Bergüzar Korel ve Aslı Enver sosyal medyada mutluluk dağıttı!

Mine Tugay, Bergüzar Korel ve Aslı Enver sosyal medyada mutluluk dağıttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En güzel yaş alan ünlü kadın oyuncular arasında Mine Tugay, Bergüzar Korel ve Aslı Enver isimlerini saymaz isek olmaz… 3 ünlü kadın oyuncu da yıllar geçtikçe takipçilerinden daha da fazla ilgi görüyor ve projeleri de daha da çok dikkat çekiyor.

En son Zalim İstanbul dizisinde Şeniz karakterine hayat veren Mine Tugay, güzelliğinin yanı sıra sempatikliği ile de hayranları tarafından iltifatlarla anılıyor. Köpeği ile sevimli bir pozunu yayınlayan oyuncuya, takipçilerinden “Gün geçtikçe daha çok gençleşiyorsunuz” iltifatları yapıldı.

Mine Tugay, Bergüzar Korel ve Aslı Enver sosyal medyada mutluluk dağıttı! 9

2010 yılında dünyaya gelen Ali’den sonra ikinci oğlu Han’ı 2020 yılının Mart ayında kucağına alan Bergüzar Korel, artık çok daha bilinçli bir anne ve plajda bebek arabasıyla verdiği pozla ilgi gördü. Ünlü oyuncu, Eylül ayının güzelliğini de paylaşımıyla göstermiş oldu.

eylül ????

Mine Tugay, Bergüzar Korel ve Aslı Enver sosyal medyada mutluluk dağıttı! 10

Babil dizisinde başrolde yer alan Aslı Enver ise instagram hesabından eski bir fotoğrafını yayınladı. Oyuncu, parmağındaki yüzük ile dikkat çekerken, gülümsemesiyle de takipçilerini hoş bir sürpriz yaptı. Ünlü oyuncunun instagram hesabının 6 milyonu geçtiğini de hemen hatırlatalım.

Alt-üst????⏳ #tbt????

Mine Tugay, Bergüzar Korel ve Aslı Enver sosyal medyada mutluluk dağıttı! 11