Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz 3 diziyle 3 yılda nereden nereye geldi! Bu gerçek bir başarı öyküsü!

Alp Navruz 3 diziyle 3 yılda nereden nereye geldi! Bu gerçek bir başarı öyküsü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Cenk olarak dikkat çeken Alp Navruz, asıl çıkışını ise Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Sinan Egemen karakteri ile yapmıştı.

Bu rolün hemen ardından geçen yaz TRT1’den gelen Elimi Bırakma dizisindeki Cenk karakterini hiç düşünmeden kabul eden ünlü oyuncu, son 3 yılda sergilediği performans ile bir anda dünyanın farklı bölglerinde tanınan bir oyuncuya dönüştü.

Instagram’da 1.5 milyon takipçisi bulunan Alp Navruz’a Fazilet Hanım ve Kızları dizisi adeta ilaç olmuş, bu dizinin dünyanın farklı bölgelerinde yayınlanmasıyla hızla hayran kitlesini artırmıştı. Alp Navruz’un Türk hayranları kadar yabancı hayranları da hızlı bir şekilde artış sergiliyor.

Navruz’un instagram’da yaptığı paylaşımlara gelen yorumlarda yabancı takipçilerinin ağırlığı da hissedilmeye başlandı. Arapça, İspanyolca, Rusça yorumlar daha da artmakta…

Türk dizilerinin yurt dışında yayınlanmasının en önemli faydalarından birisi de oyuncularımızın sadece ülkemizde değil, dünyanın başka bölgelerinde de star olmaları.

Alp Navruz da başarılı performansı ile 3 yıl içinde çok sevilen ve takip edilen bir oyuncu haline geldi.

Navruz, TRT1 dizisi Elimi Bırakma’da da çok başarılı performans sergiliyor.

Ünlü oyuncuya gösterilen ilginin bir diğer kanıtı da instagram paylaşımlarına gelin etkileşim. Genellikle 300 binin üzerinde beğeni alan paylaşımlarına 5000 binden fazla yorum geliyor.

Navruz’un bugünkü paylaşımı sadece 2 saat içerisinde 120 bine yakın beğeni ve 3 binden fazla yorum aldı.

İşte o paylaşım:

Pazar ?

Alp Navruz 3 diziyle 3 yılda nereden nereye geldi! Bu gerçek bir başarı öyküsü! 7