Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz’un tavrındaki asalet ve sözlerindeki inandırıcılık dikkat çekici!

Alp Navruz’un tavrındaki asalet ve sözlerindeki inandırıcılık dikkat çekici!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları TRT1 ekranında yayınlanan Yürek Çıkmazı isimli dizide başrolde yer alan Alp Navruz, kendisini tamamen işine vermiş durumda. Ayça Ayşin Turan ile Ada Masalı dizisinin setinde başlayan yakınlaşmanın aşka dönüşmesinin ardından ünlü oyuncu, bir süre magazin gündeminin baş sırasında yer almıştı.

Ancak iki aşağın aylar önce ayrılık kararı alması ile birlikte ortaya çıkan bazı iddialar da Alp Navruz’un magazin gündeminde pek de hoş olmayan bir şekilde yer almasına neden oldu. İddialara göre Yürek Çıkmazı dizisindeki Zeynep karakteri ilk olarak Ayça Ayşin Turan’a gelmiş ve oyuncu da sevgilisi Alp Navruz ile bu projeyi paylaşmıştı. Ancak yapımcı ile görüştüğü ve Halil rolünü istediği ve bu nedenle de Ayça Ayşin Turan’ın bu duruma kızarak ilişkiyi bitirdiği iddiaları gündeme geldi.

Dizinin yapımcısı iddialardaki unsurları doğrulamazken, şu sıralarda dizide Zeynep olarak yer alan İrem Helvacıoğlu da bu iddialara çok kızmıştı. Alp Navruz ise her zamanki vakur duruşunu bozmamıştı. Oyuncu hakkında ortaya atılan aşk söylentileri ise hiç bitmiyor.

İlayda Alişan ve Hazal Subaşı ile ayrı ayrı iddialar ortaya atılmış ve Alp Navruz ile bu iki oyuncu arasında aşk ilişkisi olduğu söylentileri yayılmıştı. Hem Hazal Subaşı hem de İlayda Alişan, doğum günü buluşmasına katıldıkları Alp Navruz ile iyi bir arkadaş olduklarını belirterek bu iddiaları yalanladı.

Yürek Çıkmazı dizisindeki başarılı performansı ile gündem olan Alp Navruz da aşk iddiaları ile ilgili konuştu. Oyuncunun sürekli bu tür magazin konuları ile gündem olmasına rağmen, basın mensuplarının sorularını inandırıcı ve olgun bir tavırla yanıtlaması dikkatlerden kaçmadı.

Alp Navruz, birçok ünlü ismin sert şekilde yanıt vermekte olduğu bu aşk iddiaları konusunda tavrındaki asalet ve sözlerindeki inandırıcılık da ayrıca dikkatlerden kaçmadı.

Ünlü oyuncu kendisini şu sıralarda sadece işine adadığını ve dizideki Halil karakterini en iyi şekilde ortaya çıkartmak için çaba harcadığını anlattı.

Şu anda tek başına olmaktan memnun olduğunu ve bir ilişki de aramadığını belirten Alp Navruz, aşk iddialarını şu sözlerle yalanladı:

“Bu konu ile alakalı muhtemelen yalnız olduğum için yazılıyor. Çıkan haberlerin hepsi yanlış. Yanlız insanları biraz daha çok yazıyorlar. Bahsedilen isimler hepsi yakın arkadaşım. Şu anda net bir şekilde hayatımda kimse yok. Aklımda, kalbimde kimse yok, uzun zamandır hayatımda kimse yok.

Açıkçası iş varken de o taraflarda olmak da istemiyorum. Yalnızlık iyi gidiyor. Yalnızlık ile tek başınalık, ikisini ayırdım ben. Tek başınalık çok iyi geldi bana. Tamamen işimle ve kendimle oldum.”

Oyuncunun bu sözleri de hayranları tarafından not edildi ve inandırıcılık noktasında her zaman olduğu gib Alp Navruz, kalitesini ortaya koymaya devam ediyor.