Ana sayfa Dizi Haberleri 19 Ocak Perşembe reytinglerinde Al Sancak dizisi birincilikle çok iyi başladı!

19 Ocak Perşembe reytinglerinde Al Sancak dizisi birincilikle çok iyi başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uğur Güneş ile Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolünde yer aldığı Al Sancak isimli yeni dizinin ilk bölüm reytingleri ortaya çıktı. 19 Ocak Perşembe akşamı yayınlanan dizilerin reytinglerde elde ettikleri sonuçlar netleşti.

Camdaki Kız, Gelsin Hayat Bildiği Gibi ve Aldatmak gibi beğeniyle izlenen yapımların arasına bu sefer de Al Sancak isimli proje giriş yaptı. 4 önemli dizinin yarıştığı perşembe reytinglerinde Al Sancak dizisi daha ilk bölümü ile AB grubunda birinci olarak, başarısını ortaya koydu. Dizinin tüm kişiler ve ABC1 gruplarında çok iyi reytingler alarak ikincilikler elde etmesi de çok önemli bir gelişmeydi.

Tüm izleyici gruplarında da yüksek reytinglerle ekran ömrüne başlayan dizinin dengeleri değiştirdiğini ve ilerleyen haftalarda çift haneli reytinglere dahi ulaşmasının mümkün olduğu gözüküyor.

19 Ocak Perşembe akşamı Camdaki Kız dizisi ABC1 grubunda birincilik elde ederken, AB’de ikinci oldu ve tüm kişiler kategorisinde de günü dördüncü olarak tamamladı.

Aldatmak dizisi ise 17. bölümü ile tüm izleyici gruplarında da ortalamanın üzerinde reytingler elde ederek beşinciliklere imzasını attı.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi 26. bölümü ile yine ortalamanın üzerinde reytingler alarak ilk 10 program içinde yer aldı.

Tuzak dizisi ise 14. bölümü ile ekrandaydı ve ne yazık ki çok düşük reyting oranları ile şaşkınlık yaşattı.