Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz’un Yürek Çıkmazı dizisi bazı izleyiciler için adeta sığınak gibi oldu!

Alp Navruz’un Yürek Çıkmazı dizisi bazı izleyiciler için adeta sığınak gibi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Yürek Çıkmazı dizisinin sezonun ilk başlarındaki güçlü reytingleri artık yok. Ancak sadık bir izleyici grubu hikayeyi büyük bir heyecanla seyrediyor. Alp Navruz ile İrem Helvacıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 19 bölümü geride kaldı.

18 Nisan Salı akşamı 20. yeni bölümü yayınlanacak olan diziyi Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu hayranları özellikle takip ediyor. İkilinin başarılı performansları ve birbirleri ile iyi bir uyum yakalamaları da izleyicilerin diziyi seyretme nedenlerinden birisi olarak gözüküyor.

Sosyal medya ortamında güçlü ifadelerle dizi hakkında yorumlarda bulunan izleyiciler, reytingler düşük gelmeye devam etse bile, TRT1’in diziye sezon sonuna kadar sabır göstereceğini de biliyor.

Yürek Çıkmazı dizisinin hikayesinin diğer kanallardaki bazı dizilerin hikayelerine bakılınca daha masum bulduklarını belirten izleyiciler, özellikle ‘çarpık ilişki’ veya aldatmalar üzerine yoğunlaşan dizi dünyasına tepkilerini de sosyal medyada dile getiriyor.

Yürek Çıkmazı dizisini adeta bir sığınak gibi gören ve hikayeleri ile rahatsız edici dizilerden kaçma tavrı sergileyen izleyiciler için bu yapım büyük önem taşıyor.

Halil ve Zeynep karakterlerinin etkileyiciliği hakkında da sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapan izleyicilerden bir bölümü, Yürek Çıkmazı’nın önemiyle ilgili de görüşlerini sosyal medyada dile getiriyor.

Çok destek bulan bir paylaşım şöyle: “Dizi çok güzel, en azından ahlakımızı ve sinirlerimizi bozmuyor. Diğer diziler sinir bozucu, saçma, ahlaksız. Aile yapımıza örf ve adetlerimize ters saçma sapan hikayeler.”

Aslında bu tepkinin benzerleri bir süredir sosyal medyada yoğun bir şekilde karşılık görmeye başladı. Birçok izleyici özellikle aile arası çarpık ilişkiler, aldatmalar üzerine kurulan yapımlardan rahatsızlıklarını dile getiriyor ve Yürek Çıkmazı gibi projeleri de bu tür yapımlarda bir kaçma tavrı olarak ortaya koyuyor.