Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden beklentiler arttı, tüyler diken diken oldu!

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden beklentiler arttı, tüyler diken diken oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında geçen sezon büyük bir başarıyla ekranda yer alan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, milyonlarca izleyiciyi ekrana çeken yapımların başındaydı. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin ardından hikayenin geriye doğru işlemesi ve oyuncu kadrosunun iki kişi dışında tamamen değişmesi sonrasında yeni bir dizi ortaya çıkmıştı.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Fahriye Evcen ile Barış Arduç ikilisinin muhteşem işbirliği ve ilk sezonun çok etkileyici sahnelerle izleyicileri kendisine hayran bırakması da yapımın uzun süre gündemde kalmasını sağladı.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden beklentiler arttı, tüyler diken diken oldu! 8

Büyük Selçuklu Devleti’nin güçlü hükümdarı Alparslan’ın hayatının anlatıldığı bu yeni dönemde Barış Arduç, ekranlara çok güçlü bir şekilde geri döndü ve hayranlarını da mest etmeyi başardı. İkinci sezonda Fahriye Evcen’in yer almayacağı ve Barış Arduç’un partneri olarak kimin kadroya dahil olacağı merak konusu oldu.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yayınlanan ikinci sezon fragmanı da izleyicileri fazlasıyla etkiledi. Birçok dizi hayranı, “Tüylerim diken diken oldu” yorumuyla fragmanın çok etkileyici olduğuna dair mesajlar paylaştı.

Barış Arduç’un başarıyla canlandırdığı Alparslan’ın Kabe’yi tavafına şahit olduğumuz tanıtım ikinci sezona dair beklentileri arttırdı.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden beklentiler arttı, tüyler diken diken oldu! 9

Bir dizi hayranı; “Yeni sezonu heyecanla bekliyoruz , Barış Arduç’un oyunculuğu ayrıca mükemmel ötesi , fragman ayrı mükemmel ötesi olmuş” yorumunda bulundu. Birçok dizi hayranı da Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin ikinci sezonda yine ekranda fırtına gibi eseceğini düşünüyor.

Beklentilerin artmasına neden olan fragmanda dizinin ikinci sezonunda yeni bir dönemin başlayacağı ve dini konuların biraz daha fazla öne çıkartılacağına yönelik izlenim de oluştu. Fragmanı birkaç kez izlediklerini belirten seyirciler, tüylerinin diken diken olduğunu ve görüntü kalitesinin çok etkileyici olduğunu belirten yorumlarla övgülerde bulundu.

Barış Arduç’un hem oyunculuğundan hem de sesinden fazlasıyla etkilendiklerini belirten dizi hayranları, Eylül ayında yeni bölümleri yayınlanması beklenen Alparslan Büyük Selçuklu dizisini artık daha da büyük bir heyecanla bekliyor.