Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinin Doruk’u Onur Seyit Yaran’in kariyerinde yeni bir dönem başladı!

Kardeşlerim dizisinin Doruk’u Onur Seyit Yaran’in kariyerinde yeni bir dönem başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Doruk karakteri ile son dönemin en çok konuşulan erkek oyuncuları arasında Onur Seyit Yaran da bulunuyor. Dizideki başarılı performansının yanı sıra, sosyal medyadaki sempatik halleriyle de beğenileri toplayan genç oyuncu, popülerliğini hızlı bir şekilde artırdı.

Su Burcu Yazgı Coşkun’un canlandırdığı Asiye karakteri ile Doruk arasında yaşananlar ve Kardeşlerim dizisinin de çok başarılı bir iş ortaya koyması sonucunda Onur Seyit Yaran, sosyal medyada en çok konuşulan erkek oyuncuların başında geliyor.

Hakkında her gün sosyal medyada binlerce paylaşım yapılan, dizinin yayında olduğu dönemde Doruk karakteri ile sosyal medyada en çok konuşulan dizi karakterleri arasına giren oyuncu için kariyerinde yeni bir dönemin başladığını da söyleyebiliriz.

Kardeşlerim dizisinin ikinci sezon finalinin ardından yaz döneminde İspanya’ya giderek hem dil öğrenmek istediğini hem de İspanya’da kendisini tanıtmaya çalışacağını söyleyen Onur Seyit Yaran, bu hedefine de adım adım ulaşıyor.

İspanya’yı ziyaret eden ve bu ülkenin bazı basın yayın organlarında röportajları yayınlanan Onur Seyit Yaran, popülerliğini bu ülkede artırma konusunda önemli adımlar attı.

Oyuncu röportajlarında Kardeşlerim dizisinin dünya çapında tanınmasını sağladığını belirtirken, kariyeri adına da en özel işlerden birisi olduğuna vurgu yaptı.

Oyuncu, “Böyle bir projede yer aldığım için gerçekten gurur duyuyor, karşıma çıkacak yeni yolculukları heyecanla bekliyorum” diyerek de ilerleyen dönemde yeni rollerle yeniden milyonları etkilemek istediğine değindi.

İspanya’da bir sinema filminde yer almak isteyen ve bu konuda da ilk önce dile hakim olması gerektiğini bilen oyuncunun yeni hedefi, İspanyolca’yı çok iyi derecede öğrenmek olacak.

İspanyol hayranlarından da çok sıcak mesajlar aldığını açıklayan oyuncu, ”Onlardan zaten sıklıkla mesaj alıyor, ülkelerine gelmemi ne kadar çok istediklerini biliyordum. Enerjileri ve sıcakkanlı yapılarıyla da tüm hayranlarım arasında şimdiden özel bir yer edindiler” diyerek de güzel mesajlar vermeyi ihmal etmedi.