Ana sayfa Sosyal Medya Bir yanda Ekin Mert Daymaz’ın hayal kırıklığı, diğer tarafta Halit Özgür Sarı’nın sakinliği!

Bir yanda Ekin Mert Daymaz’ın hayal kırıklığı, diğer tarafta Halit Özgür Sarı’nın sakinliği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diziler bir bir ekrana veda ederken, yaz yapımlarının düşük reytingler alması sonrasında oyuncuların kısa süren işlerin ardından yaptıkları açıklamalar da dikkatleri çekiyor. Son olarak Gizli Saklı dizisi Fox TV ekranında sadece 8 bölümlük bir proje olarak kaldı. Dizinin bitirilmesine izleyiciler yoğun tepki gösterdi. Eğlenceli bir polisiye dizi olan Gizli Saklı’da Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı ikilisi çok başarılı bir dizi çifti olarak uzun süre sosyal medyanın gündemindeydi.

Benzer şekilde TRT1 ekranında yayınlanan Seni Kalbime Sakladım dizisinin başrol ikilisi Sevda Erginci ile Ekin Mert Daymaz da çok başarılı dizi çifti olarak sosyal medyada uzun süredir gündemde bulunuyor. Bu dizi için de 7. bölümde final kararının alınması izleyenleri hem şaşırttı hem de tepkiye neden oldu.

Bir yanda Ekin Mert Daymaz'ın hayal kırıklığı, diğer tarafta Halit Özgür Sarı'nın sakinliği! 10

Hem Gizli Saklı hem de Seni Kalbime Sakladım dizi hayranları büyük bir şaşkınlık yaşıyor. Gizli Saklı için final bölümü yayınlandı ve artık dizinin ekran ömrü sona erdi. Halit Özgür Sarı’nın sosyal medyadan veda mesajı da çok dikkat çekti. Ünlü oyuncu, bundan sonra birçok proje olacağını hatırlatarak şöyle yazdı:

“En büyük teşekkür tabi ki size. Her dakika yanımdaydınız her dakika destekçiydiniz. Emek verip hazırladığınız gönderilerden, yakaladığınız detaylardan, yaptığınız komik şakalardan öperim. Daha çok işimiz var.”

Bir yanda Ekin Mert Daymaz'ın hayal kırıklığı, diğer tarafta Halit Özgür Sarı'nın sakinliği! 11

Halit Özgür Sarı, dizinin final yapması nedeniyle mutsuz olsa bile yeni projelerle yola devam edeceğini belirterek, izleyicilerden kendisini takip etmeye devam etmelerini istiyor.

Seni Kalbime Sakladım dizisinde çok iyi bir iş çıkarttıklarını ve Sevda Erginci ile de çok iyi bir dizi çifti olduklarını söyleyen Ekin Mert Daymaz, sette her şeyin yolunda olduğunu röportajında ifade etmişti. Ancak bu açıklamasından kısa bir süre sonra twitter hesabından paylaşım yapan oyuncu, dizinin final yapacağı iddialarını da şu sözlerle doğruladı:

“Neden? Sebep? İnanın bilmiyorum.”

Bir yanda Ekin Mert Daymaz'ın hayal kırıklığı, diğer tarafta Halit Özgür Sarı'nın sakinliği! 12

Dizi hayranlarından kendisine gelen üzüntülü mesajlara bir yanıt niteliği taşıyan bu sözler aynı zamanda dizinin neden bitirildiğini bilmeme hali ve bir de isyanı içeriyor.

Ekin Mert Daymaz, dizisi final yaptığı için hem üzgün hem de şaşkın. Çünkü finali hak edecek bir noktada olmadıklarını düşünüyor.

Halit Özgür Sarı, artık Gizli Saklı dizisini geride bıraktığını yeni projelere odaklandığını belirten bir veda mesajı paylaşmıştı.

Bir yanda Ekin Mert Daymaz'ın hayal kırıklığı, diğer tarafta Halit Özgür Sarı'nın sakinliği! 13

Ekin Mert Daymaz ise üzüntü, kızgınlık ve hayal kırıklığı içeren bir mesaj ile veda etmiş oluyor.