Ana sayfa Sosyal Medya Alparslan Büyük Selçuklu’nun Dukas’ı Sinan Tuzcu, çok konuşulacak filmin kadrosunda…

Alparslan Büyük Selçuklu’nun Dukas’ı Sinan Tuzcu, çok konuşulacak filmin kadrosunda…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Sinan Tuzcu, rol aldığı yapımlarda başarılı performansı ile beğeni toplayan bir isim. Tiyatro kökenli oyuncu, özellikle Sen Anlat Karadeniz dizisinde oynadığı Mustafa karakteri ile de büyük beğeni toplamıştı. Ekranda ilk dikkat çeken rolü ise Ihlamurlar Altında dizisindeki Ömer Tekiner karakteriydi.

1977 doğumlu olan oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı mezunu okullu bir isim. Üniversite sonrası Londra’da Arcola Theatre bünyesinde de çalıştı. Ekranlara şu sıralar TRT1’de yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ile geliyor. Dukas karakteri ile yine başarılı bir oyunculuk sergilemekte.

Sinan Tuzcu, çekimlerine kısa bir süre önce başlanılan 49 filminin ekibine dahil oldu. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin sezon arası vermesinin ardından oyuncu 49 filmi için kamera karşısına geçti.

Alparslan Büyük Selçuklu'nun Dukas'ı Sinan Tuzcu, çok konuşulacak filmin kadrosunda... 55

Hakan İnan’ın yönetmenliğini yaptığı film, yakın tarihimize ışık tutan ve o dönem büyük gerilim yaşanan bir sürece işaret ediyor. Hatay’da çekilen filmde DAEŞ terör örgütünün Musul’u ele geçirmesi sonrasında Türkiye Musul Başkonsolosluğu’nda bulunan 49 kişinin rehin alması konu edilmekte.

 

O günlerde yaşananların perde arkasına da ışık tutacak olan dizide bol bol aksiyon sahneleri yer alacak. Başrolünde İsmail Hacıoğlu ve Hande Doğandemir’in yer aldıkları 49 filminde ayrıca Saadet Işıl Aksoy, Kerem Alışık ve Doğukan Polat da rol almakta. Ekibe son katılan sürpriz isim ise Sinan Tuzcu oldu…