Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu çift Ahu Sungur ve Suat Sungur’un oğullarını gören hayranları şaşırdı!

Oyuncu çift Ahu Sungur ve Suat Sungur’un oğullarını gören hayranları şaşırdı!

tarafından ker_def

Televizyogazetesi.com/Detay – Oyuncu Ahu Sungur ile meslektaşı Suat Sungur’un 17 yaşındaki oğulları Ege, liseyi bitirdi. Çift, oğullarını mezuniyet töreninde yalnız bırakmadı.

Ahu Sungur, mezuniyet töreninden aile fotoğraflarını instagram hesabından yayınladı. Ünlü oyuncu paylaşımına; “Ailem… yuvam, sevgim, emeğim, aşkım, ömrüm, hayatım dünya bir yana ikisi bir yana…” notunu düştü.

Ünlü oyuncunun paylaşımı hayranlarından kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Usta oyuncu Suat Sungur da fotoğrafların altına, ‘Yaşam sebebimiz, var mı benden mutlusu, gururlusu” yorumunu yaptı.

Oyuncu çift Ahu Sungur ve Suat Sungur’un oğullarını gören hayranları şaşırdı! 8

Yayınlandığı döneme damga vuran ‘Sihirli Annem’ dizisinde canlandırdığı ‘Avni’ rolüyle akıllarda yer edinen Suat Sungur ile kendisi gibi oyuncu eşi Ahu Sungur, birliktelikleriyle magazin dünyasının örnek gösterilen çiftleri arasında yer alıyor.

Oyuncu çift Ahu Sungur ve Suat Sungur’un oğullarını gören hayranları şaşırdı! 9

Ahu Sungur, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir televizyon programında, Suat Sungur ile ilginç tanışma hikayelerini ‘Bu adamla asla olmaz’ dedim, altı ay sonra evlendik! sözleriyle anlatmıştı.

Bir çocuk programının sunuculuğunu yaptığını belirten Ahu Sungur; İlk canlı yayına da Suat geldi. Sonra reklam arasında Suat, ‘ilk canlı yayınınız galiba’ dedi. ‘Evet, nereden anladınız?’ dedim. ‘Çünkü nerede duracağınızı bilmiyorsunuz’ yanıtı verdi”

Çok kırıldım. Program bitti yayın koordinatörü arkadaşım dedi ki; Suat Bey gözünü senden ayırmıyor. Sonra bir baktım o kadar kaba geldi ki… ‘Bu dünyada bir ben, bir de bu adam kalsa olmaz asla’ dedim. Altı ay sonra evlendik… ” sözleriyle dikkat çekmişti.