Ana sayfa Dizi Haberleri Bu dizi, liselerde yaşanan vahim olayları anlatacak! Duy Beni dizisi, gerçek bir sorunu ele alıyor!

Bu dizi, liselerde yaşanan vahim olayları anlatacak! Duy Beni dizisi, gerçek bir sorunu ele alıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Televizyon ekranlarında yaz aylarında görmeye alıştığımız romantik komedilerin yanı sıra farklı türde diziler de dikkat çekecek. Bu diziler arasında gençlik dizisi olarak bilinen iki dizi dikkat çekiyor; Fox TV’nin Tozlu Yaka da ve Star TV’nin Duy Beni dizileri…

Duy Beni dizisi, son dönemde gittikçe artan ilkokul ve liselerde yaşanan kimi zorbalıkları da konu ediniyor. Haziran ayının ortasından sonra liseler tatile girerken lise gençliğini konu alan dizi Duy Beni ise ekrana gelmeye hazırlanıyor. İlk tanıtımıyla özellikle genç kuşağı etkileyen Duy Beni dizisinde , gerçek hayatta da izlerine rastladığımız kimi olayların konu alınacak olması ayrıca ilgi çekmekte.

Uzun süredir ülkemizde yaşanan ve ciddi sorunlara yol açan şiddet, zorbalık türünde meseleler diziye konu oluyor.
Dizi, benzerlerinden farklı olarak zengin ve fakir öğrencilerin arasındaki çekişmeyi anlatmayacak. Gerçek hayatta da yaşanan baskın karakterdeki öğrencilerin, sessiz olan sınıf arkadaşlarına uyguladıkları zorbalıkları konu alıyor.

Bu dizi, liselerde yaşanan vahim olayları anlatacak! Duy Beni dizisi, gerçek bir sorunu ele alıyor! 7

İlkokul ve liselerde öğrenciler arasında bu türden zorbalıklar son dönemde ülkemizde ciddi bir sorun haline gelmiş durumda. İşte bu yaşanan üzücü olaylar, Duy Beni dizisinde ele alınıyor.

İlk tanıtımının yayınlanmasından sonra Duy Beni dizisine olan ilgi sosyal medyada dikkatleri çekti. Zorbalığa uğrayan pek çok öğrencinin sesini kimseye duyuramamasını anlatan tanıtım izleyiciler tarafından beğeniyle karşılandı. Tanıtımı görenler, böyle bir konunun bir dizide dile getirilmesinden dolayı memnuniyet duyduklarını belirtmekteler.

Merakla beklenen Duy Beni dizisinde, son yılların başarılı iki genç oyuncusu Rabia Soytürk ve Caner Topçu başrolde yer alıyor. Rabia Soytürk en son Alparslan Büyük Selçuklu, Caner Topçu da Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizilerinde rol almışlardı.

Kadrosunda Berk Hakman, Durul Bazan ve Murat Daltaban’ın da rol aldıkları dizinin yapımcılığını Süreç Film üstleniyor. Yönetmenliğini Ali Balcı’nın üstlendiği dizinin senaryosunu Makbule Kosif kaleme almakta. Duy Beni’nin hikayesinde, zengin bir okulda parlak gençlerin arasında yaşanan zorbalıklar anlatılacak.