Ana sayfa Dizi Fragmanları Alparslan dizisinde alınan son karar dizi sektöründeki değişimin izlerini taşıyor!

Alparslan dizisinde alınan son karar dizi sektöründeki değişimin izlerini taşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi olarak öne çıktı. Barış Arduç ve Fahriye Evcen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi kadar oyunculuk performansları ve oluşturulan atmosfer de büyük dikkat çekti.

İki sezondur devam eden Büyük Selçuklu Devleti’nin hikayesinde gelecek sezon Alparslan’ın ikinci sezonunu izleyeceksiniz. Barış Arduç bu sefer farklı bir kadın partner ile çalışacak. Fahriye Evcen’in diziden ayrılmasının ardından Akça Hatun karakteri de artık olmayacak. Ancak Barış Arduç için yeni bir partner arayışları da başladı.

Alparslan dizisinde sezon finali yapılmasına rağmen ekibin dağılmadığı ortaya çıktı. Daha önce bir iki kez rastladığımız ama pek de uygulanmayan bir yöntem deneniyor… Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin ikinci sezonunda yayınlanacak ilk iki bölümün çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak. İki bölüm çekildikten sonra da ekip dağılacak.

Bu da demek oluyor ki, yeni sezon için TRT1’in elinde yayına hazır 2 bölüm bulunacak. Bu yeni bir durum ve dizi setlerinde de çok nadir yapılan bir uygulama. Ancak ekibin tatil arası ve yeni sezon çekimlerini planlaması için de iyi bir fırsat yaratan bir uygulama…

Alparslan dizisindeki değişim hareketi de başladı. Fahriye Evcen ayrıldı belki ama hemen iki yeni oyuncu ile de anlaşmalar yapıldı. Ezgi Çelik dizide İbrahim Yınal’ın eşi Öke Hatun karakterini canlandıracak.

Bora Cengiz ile de ikinci sezon için anlaşma yapıldığı ortaya çıktı. Oyuncu, Alexandar isimli karakter ile hikayedeki yerini alacak.

Dizinin ekibine katılan bir başka isim ise Umut Karadağ oldu… Böylelikle Alparslan dizisindeki değişim hareketi 3 oyuncu ile başlatıldı.