Ana sayfa Sosyal Medya Hira Koyuncuoğlu, İstanbullu Gelin’den sonra aradığı dizi şansını bir türlü bulamadı!

Hira Koyuncuoğlu, İstanbullu Gelin’den sonra aradığı dizi şansını bir türlü bulamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İstanbullu Gelin dizisinde canlandırdığı Bade karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Hira Koyuncuoğlu, bu yapımın ardından çeşitli projelerde yer aldı ama beklediği büyük kariyer çıkışını bir türlü gerçekleştiremedi.

Adını Feriha Koydum ile setlere adım attıktan sonra O Hayat Beni isimli dizide de Nehir karakteri ile büyük ilgi çeken oyuncu, İstanbullu Gelin ile de popülerlik kazandı. Artık genç oyuncu için başrollerde yer alabileceği projelerin gelmesi ve hızlı bir kariyer çıkışı yapması bekleniyordu ama şimdiye kadar bu gerçekleşmedi.

Maria ile Mustafa dizisinde Nisan karakterinden sonra, Akıncı dizisinde Güneş olarak ekranda yer almaya devam eden Hira Koyuncuoğlu, bu sezon Benim Hayatım dizisinde de Pınar karakterini canlandırdı. Ancak tüm bu televizyon dizilerinin oyuncunun büyük çıkışına hizmet etmediğini söylemek gerekiyor.

Hira Koyuncuoğlu, İstanbullu Gelin'den sonra aradığı dizi şansını bir türlü bulamadı! 1

Uzun süredir suskun olan Hira Koyuncuoğlu, 3 bölüm Annenin Sırrıdır Çocuk isimli tv8 dizisine konuk olacak. Ayrıca Disney Plus için hazırlanan Ru isimli dizi ile de anlaşan oyuncu, böylelikle son dönemin öne çıkan dijital platformunda yer alarak ismini yurt dışında daha geniş kitlelere duyurma imkanına kavuşacak.

Mert Yazıcıoğlu’nun ayrıldığı ve yeni erkek başrolün arandığı Ru dizisinde şimdiye kadar netleşen isimler; Meryem Uzerli, Emre Karayel, Zafer Algöz ve Derya Alabora oldu… Ayrıca hikayeyi çok beğenen Şevval Sam’ın da dizide yer alma ihtimali yüksek.

Hira Koyuncuoğlu ile birlikte Ru dizisinin kadrosu genişledi ve çekimlerin yapılacağı Urla’da da ön hazırlıklar başlatıldı…

Hira Koyuncuoğlu dizide henüz kimin canlandıracağı netleşmeyen Uzer karakterinin yakın arkadaşı Deniz olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.