Ana sayfa Sosyal Medya Bir yanda aşk diğer tarafta yeni dizi; Hande Erçel gündemden düşmüyor!

Bir yanda aşk diğer tarafta yeni dizi; Hande Erçel gündemden düşmüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel yaz döneminde yine hayranlarını mest eden seksi pozları ile sürekli sosyal medyanın gündeminde yer aldı.

Oyuncu düzgün fiziği ve güzelliği ile çok konuşulurken, aşk yaşadığı Hakan Sabancı ile neler yaptığı konusunda da hem basında hem sosyal medyada çok fazla haber yapıldı. Hande Erçel adeta magazin sayfalarını aşk halleriyle süslediği bir ortamda yeni bir diziye de hazırlanıyor.

İki Yabancı isimli dizide Burak Deniz ile bir kez daha partner olan Hande Erçel, büyük bir heyecan yaşıyor. Leyla isimli karakter ile ekranda izleyeceğimiz oyuncu, setin başlamasından da çok memnun. Ön hazırlıkların ardından İki Yabancı dizi ekibi çekimlere başladı. Hande Erçel de heyecanını sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile ortaya koydu.

“Leyla’ya kavuşmama 1 günden az kaldı” diyerek paylaşım yapan oyuncu, yaz başında da sete çıkmış ve çalışmalarda yer almıştı. İki Yabancı dizisinin çekimleri verilen aranın ardından yeniden başladı ve artık daha da hızlandı.

Bir yanda aşk diğer tarafta yeni dizi; Hande Erçel gündemden düşmüyor! 7

Yaptığı açıklamada, “Her şey yolunda sete başlayacağız” diyerek yeni dizisini hatırlatan Hande Erçel, fazla detay vermemeye de özen gösterdi.

Hande Erçel ve Burak Deniz ikilisinin hayranları da heyecanla ilk fragmanın yayınlanmasını bekliyor. Neslihan Yeşilyurt gibi tecrübeli bir yönetmen tarafından idare edilen dizinin setinde yoğun bir çalışma yapılıyor.

Ethem Özışık’ın senaryosunu yazdığı dizide Burak Deniz’i aynı bedende iki farklı kişiliği barındıran Kenan karakteri ile izleyeceksiniz. Kenan’ın zaman zaman Doğan karakterine dönüşümü ilginç olacak.