Ana sayfa Sosyal Medya Alper Saldıran’a 15 kilo verdiren yeni dizi çok iddialı geliyor!

Alper Saldıran’a 15 kilo verdiren yeni dizi çok iddialı geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alper Saldıran, farklı sanat dallarında yer alarak deneyimlerini artırmaya devam ediyor. Saraydan Kız Kaçırma isimli tiyatro oyunu ile sahneye çıkan oyuncu, ayrıca yeni bir dizi heyecanı da yaşıyor.

TRT Dijital için çekilecek olan Süper Kahramanlar – Altay isimli projede başrolde yer alan Alper Saldıran, projenin çok farklı olacağından bahsetti. Elif Doğan ve Bestemsu Kökdemir gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizinin çekimlerinin İstanbul dışında gerçekleştirileceğinden bahseden oyuncu, bir süper kahraman hikayesi için sete çıkacak.

Toplam 3 sezon olacağını duyuran oyuncu, yeni dizisi hakkında şunları söyledi: “Çok güzel gidiyor, çok güzel bir dizi gelecek. Hiç alışık olmadığımız, bugüne kadar hiç görmediğimiz tarzda bir dizi çekiyor. Aksiyon işi bu. Sadece hazırlık aşamasında 15 kilo verdim.”

Yeni dizisinde bugüne kadar hayranlarının kendisini hiç görmediği kadar tuhaf bir rolde bulunacağını anlatan Alper Saldıran, proje hakkında daha fazla detay vermek istemedi.

Alper Saldıran'a 15 kilo verdiren yeni dizi çok iddialı geliyor! 8

İşi sevince insanın yorulmadığını ama bu projenin hazırlık aşamasında evine gidince üstünü bile çıkarmadan hemen uyuya kaldığını anlatan oyuncu, projenin çekimlerinin ne kadar yorucu olduğunu bu sözlerle anlattı.

Çalışmanın kendisine iyi geldiğinden da bahseden oyuncu, şu sözleriyle dikkat çekti: “Bu ara kendimi çalışmaya verdim. Süreyya Opera sahnesinde bir oyunum var. Bir sonraki gün set için şehir dışına çıkacağım. Dijital bir dizi çekiyoruz. Onun birinci sezon çekimleri bitecek, sonra iki sezon daha bitecek. Canımız sıkkın, çalışmak iyi geliyor, bizi iyileştiriyor.”

Alper Saldıran'a 15 kilo verdiren yeni dizi çok iddialı geliyor! 9

Ünlü oyuncu, Süreyya Opera sahnesinde Saraydan Kız Kaçırma isimli oyunda rol alıyor. Operaya olan ilgisinden bahseden oyuncu, daha önce de projelerde yer aldığı ve zor bir iş olduğundan bahsetti.