Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Algı Eke ve Alper Saldıran yeni bir aşk hikayesiyle izleyicileri şaşırtacak!

Algı Eke ve Alper Saldıran yeni bir aşk hikayesiyle izleyicileri şaşırtacak!

tarafından ker_def

Nasipse Olur filminin yapımcısı Vahdet Erdoğan’ın yeni filmi ‘Sil Baştan Kaynanam’ın Sivas’taki çekimleri tamamlandı. Yönetmenliğini Raşit Çelikezer, senaristliğini Barış Başar’ın üstlendiği filmin başrollerini ise Algı Eke ve Alper Saldıran yaptı.

Asuman Dabak, Zeynep Eronat, Yeşim Dalgıçer, Ünal Yeter gibi sevilen oyuncuların yer aldığı ‘Sil Baştan Kaynanam’ ekibi keyifli bir çekim sürecini geride bıraktı. Yönetmen raşit Çelikezer, beklediğinden daha iyi bir hava şartlarında çalıştıklarını ve Sivas halkının da kendilerine çok yardımcı olduğunu söyledi.

Algı Eke ve Alper Saldıran yeni bir aşk hikayesiyle izleyicileri şaşırtacak! 8

Tecrübeli oyuncu Asuman Dabak, çok tatlı bir hikaye ile izleyicilerin karşısına çıkacaklarını ve herkesin filmi seveceğini söyledi.

Filmin başrol kadın oyuncusu olan Algı Eke, hikayede Ceylan karakterini canlandırdı. Oyuncu, “Şehir dışında çok fazla projede bulunmuş bir oyuncu olarak, en rahat ettiğim şehirlerden biri Sivas. Sivas’tan gelen tüm proje tekliflerine açığım bundan sonra. Bayağı tarihi yerlerde çekim yaptık. Çok güzel resimler ortaya çıktı” diye konuştu.

Algı Eke ve Alper Saldıran yeni bir aşk hikayesiyle izleyicileri şaşırtacak! 9

Filmde Ünal rolünde izleyeceğiniz Alper Saldıran da baba tarafından Sivaslı olduğunu ifade etti. Oyuncu, “Gerçekten çok iyi karşılandık. İnsanlar çok sıcak davranıyor. En son Sivas’a 32 yıl önce gelmiştim, baba tarafından da Sivaslıyım. Kendimi Sivaslılar tarafından çok sahiplenilmiş hissediyorum. Bu çok ilginç ve daha önce yaşamadığım bir duygu. Terlemeden çalışmak da müthiş” açıklamasını yaptı.