Ana sayfa Dizi Haberleri Elif Doğan, Türk dizi sektöründe bir ilke imzasını atıyor! Süpermen benzeri bir karakter geliyor!

Elif Doğan, Türk dizi sektöründe bir ilke imzasını atıyor! Süpermen benzeri bir karakter geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT Dijital platformu için hazırlanan ve 3 sezon sürmesi planlanan Süper Kahramanlar Altay isimli dizi projesi için önemli çalışmalar yapılıyor. En son Destan isimli yine bir savaşçı kadın hikayesinde güçlü performans sergileyen oyuncu, bir kez daha güçlü bir kadın hikayesi ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Elif Doğan dizinin ilk sezonunun çekimlerinin tamamlandığını açıkladı. Kapadokya’dan yeni döndüklerini ifade eden oyuncu, kendisi için de projenin sektörde bir ilk olacağını anlattı. Alper Saldıran, Beste Kökdemir, Begüm Birgören, Aslı Sümen, Toprak Sergen ve Muhammet Uzuner gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı Süper Kahramanlar Altay projesi bir süredir gündemdeydi.

Dizinin ekibi yoğun ve aksiyon dolu çekimlerle ilk sezonu tamamladı. Kapadokya’dan yeni döndüklerini ifade eden Elif Doğan, dizinin hikayesinde Su Kız olarak yer alıyor.

Oyuncu, yeni dizisi hakkında şöyle konuştu: “Proje olarak TRT Dijitale süper kahramanlar hikayesi çekiyoruz. İlk Türk Kadın Süper Kahramanı canlandırıyorum. Çok keyifli, çok heyecanlı geçiyor setlerimiz. Dizinin ilk sezonunu bitirdik. Çok keyifli, çok verimli ilerledi. Yeni Kapadokya’dan döndük. Çok tatlı aksiyon sahnelerimiz var. Kadın olarak bunu temsil ediyor olmak benim için çok kıymetli. Parçası olmaktan da çok büyük gurur duyuyorum.”

Elif Doğan, Türk dizi sektöründe bir ilke imzasını atıyor! Süpermen benzeri bir karakter geliyor! 7

Dizinin hikayesinde iki tane süper kadın kahraman olduğunu bunlardan birisini kendisinin, diğerini ise Beste Kökdemir’in canlandırdığını anlatan Elif Doğan, hikayeyi biraz da Süpermen’e benzetti.

Süpermen çizgi roman olarak başlayan ve sonra sinemaya yansıyan güçlü bir süper kahraman hikayesiydi. Clark Kent karakteri gibi kendilerinin de bir normal hayatları olduğunu, bir de süper kahraman hallerinin olacağını anlatan Elif Doğan, çok güçlü bir kadın karakteri ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Su ile ilgili güçleri olan hem yakın hem de uzak dövüşler yapabilen Su Kız karakteri üzerinden Elif Doğan, Türk kadının gücünü gösterebilme hedefinin kendisi için çok özel bir duygu olduğunu sözlerine ekledi.