Ana sayfa Dizi Haberleri Alperen Duymaz’ı ne Çukur’da Emrah ne Son Yaz’da Akgün olarak böyle görmediniz!!

Alperen Duymaz’ı ne Çukur’da Emrah ne Son Yaz’da Akgün olarak böyle görmediniz!!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Alperen Duymaz, 2015 yılında Küçük Tatlı Yalancılar dizisinde oynadığı Cesur karakteri ile dizilere adım attı. Oyuncu daha sonra Acı Aşk dizisinde Ali karakterine hayat verdi. Bodrum Masalı dizisinde, 2016-2017 yılları arasında Ateş karakterini oynadı. Ancak onu şöhrete kavuşturan en dikkat çekici rolü Son Yaz’da oldu!

Aslında bir önceki dizisi Çukur’da Emrah karakteri ile çok şaşırtmıştı! 2018’de dizide kısa bir süre yer aldı. Psikopat bir karakter olan Emrah’a hayat veren Alperen Duymaz, farklı ve ters köşe bir kişilik olan Emrah ile de büyük dikkat çekmişti.

Alperen Duymaz'ı ne Çukur'da Emrah ne Son Yaz'da Akgün olarak böyle görmediniz!! 9

Hemen ardından Çarpışma ve Zemheri dizilerinde oynadı. Fox TV’nin ömrü kısa süren ve izleyicinin hala aklından çıkaramadığı Akgün’ü oynadı. Alperen Duymaz’ın oyunculuk kariyerinde Akgün, bambaşka bir yerde duruyor! Bu rol ile çok büyük bir hayran kitlesine ulaştı.

Alperen Duymaz'ı ne Çukur'da Emrah ne Son Yaz'da Akgün olarak böyle görmediniz!! 10

Son Yaz’dan sonra ise dijital platform için çekilen Erkek Severse dizisinde iyi giyimli, beyaz yakalı bir iş adamı olarak izleyici karşısına çıktı. Alperen Duymaz, kısa bir ara verdiği ekrana ise yakın zamanda dönmeye hazırlanıyor!

Pastel Film imzalı Fox TV’nin yeni dizisinde rol alıyor Alperen Duymaz. 5 Aralık itibariyle dizinin çekimleri başladı. Antalya’da başlayan çekimlerden ilk kare de Alperen Duymaz ile geldi! Başrolünü Melisa Aslı Pamuk ile paylaştığı ‘Erkeğe Güven Olmaz’ dizisi için oyuncunun yeni imajı ise büyük dikkat çekti.

Alperen Duymaz'ı ne Çukur'da Emrah ne Son Yaz'da Akgün olarak böyle görmediniz!! 11

İlk çekim günü ilk sahne öncesinde oyuncu elinde klaket ile ilk pozunu veren Alperen Duymaz’ın saçlarını uzattığı, kirli sakallı ve son derece fit hali büyük dikkat çekti! Son ekran macerasındaki karakterlerden çok farklı bir imajla yeniden ekrana gelmeye hazırlanıyor Alperen Duymaz! Oyuncunun hayranları, yeni imajı ile birlikte yeni dizisindeki rolü daha da büyük merakla beklemeye başladı!