Ana sayfa Sosyal Medya Bensu Soral ve Akın Akınözü’nün birbirinden çarpıcı fotoğraflarına bakan bir daha bakıyor!

Bensu Soral ve Akın Akınözü’nün birbirinden çarpıcı fotoğraflarına bakan bir daha bakıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Tuzak dizisinde partner olan Akın Akınözü ve Bensu Soral, ekran uyumu açısından izleyenlerin beğenisini toplayan bir dizi çifti oldular. Ceren ve Umut karakterlerine hayat veren iki oyuncu, kamera arkasında da enerjileri tutan iki oyuncu olarak iyi anlaştıklarını her fırsatta dile getirmekteler.

TV8 ekranlarında yayınlanan ancak beklenen reytingleri alamadığı için her an final yapma haberi endişesiyle izleyenleri kaygılandıran Tuzak’ın yayın saati de değiştirilmişti. Dizinin geçtiğimiz hafta 22.30’da yayınlanmaya başlaması ile birlikte ekran yolculuğunda bir şans daha tanındığı tahminleri yapılıyor.

Ancak bazı izleyiciler saat değiştirme konusunda eleştirilerini dile getirirken, bu kadar heyecanlı, konusu ve oyunculukları ile çarpıcı bir dizi olan Tuzak’ın tutmamış olmasından dolayı da hayli üzgün! Dizinin 13.bölümde final yapacağı iddiaları ayrıca izleyicisini üzdü!

Ancak bu iddialar Acun Ilıcalı’nın dizinin devam edeceğine yönelik açık mesajı ile son buldu. Ilıcalı, ‘Tuzak dizimizin 13. bölümde final yapacağı haberleri doğru değildir. Dizimiz TV8’de yayınlanmaya devam edecektir” açıklaması ile final iddialarını boşa çıkarttı.

Tuzak dizisini takip eden Akın Akınözü hayranları ise ayrı bir hüsran yaşıyor! Hercai ile şöhretin kapılarını açan Akın Akınözü’nün yabancı hayran kitlesini giderek büyütmesi ve ardından bir sezon süren Kaderimin Oyunu dizisinden sonra Tuzak dizisine başlaması dikkatleri çekti.

Akınözü hayranları ile birlikte Bensu Soral’ın hayranları da diziye desteklerini sosyal medyadan devam ettiriyorlar. Fakat sosyal medyanın haftalık ileti sayılarına göre yapılan tablolarında ilk sıralarda çıkmasına karşın, reytinglerde aynı başarıyı gösteremiyor Tuzak dizisi!

Fabrika Yapım ve Acun Medya imzalı dizinin oyuncuları Akın Akınözü ve Bensu Soral’ın birlikte BeStyle dergisi için kamera karşısına geçerek verdikleri pozlar ise ikilinin hayranlarına Tuzak dizisinin reyting başarısızlığını unutturdu adeta!

İki oyuncunun birbirinden çarpıcı, dikkat çeken pozları, büyük beğeni topladı! Bensu Soral da instagram hesabından bu pozları paylaştı.

Dizi bitse de bu fotoğraflarla hep hatırlanacak iki oyuncunun işte çok beğenilen o pozları…