Ana sayfa Dizi Haberleri Alperen Duymaz’ın yeni dizisi Son Yaz’daki partneri bakın kim oldu?

Alperen Duymaz’ın yeni dizisi Son Yaz’daki partneri bakın kim oldu?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz sezondan gelen dizilerin yanı sıra yeni diziler de yayına girdi ve heyecan içerisinde izleyici tarafından takip ediliyor. Kimilerinin bileti çoktan kesildi ve final kararları alındı. Hatta final yapanlar bile oldu. Hızlı bir döngünün yaşandığı ekranda halihazırda çekimleri başlayan veya hazırlıkları süren yeni diziler de var. Ekradaki reyting rekabeti o kadar keskin ki bir kaç bölüm düşük reyting alan diziler hemen dizi çöplüğüne gidiyor. Dolayısıyla kanallar başka dizilerin hazırlıklarını önceden yapmaya başlıyorlar.

Uzun süredir ismi duyulan ancak çekimleri henüz başlamayan bir dizi daha var. Bu sezon her günü dolu olan Fox TV için çekilecek. Ne zaman yayınlanacak henüz belli değil ama kanalın muhtemelen reytingi düşük olan ve final yapma olasılığı olan dizilerin yerine şimdiden yenisini çekmeye başladığı da anlaşılıyor.

Çekimlerinin Kasım ayının 2. haftasında başlaması beklenen Son Yaz dizisi de Fox TV’nin yedekte tuttuğu bir dizi. Son dönemin yakışıklı ve başarılı jönlerinden Alperen Duymaz’ın başrolünde oynayacağı bir dizi olacak. Duymaz ile partner olacak isim, bir süre önce medyada Ahu Türkpençe olarak geçiyordu.

Ancak gelen son bilgilere göre Türkpençe dizide olmayacak. Onun yerine bir başka isim diziye dahil oldu. Alperen Duymaz ile başrolü paylaşacak kadın oyuncu, genç ve başarılı bir isim olan Hafsanur Sancaktutan oldu. Genç oyuncu, Gülperi dizisindeki Fidan karakteriyle dikkatleri çekmiş, daha sonra Aşk Ağlatır dizisinde oynamıştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabında verdiği bilgiye göre, diziye bir isim daha katıldı. Burak Arlıer’in yönetmenliğini yapacağı diziye başarılı bir isim daha katıldı. Bu isim Funda Eryiğit. Ali Atay’ın oynayacağı savcının eşi Canan karakterinde yer alacak Eryiğit.

O3 Medya’nın yapımcılığını üstlenidği dizinin hikayesinin İstanbul’da başlayacağı ve daha sonra İzmir’in Urla ilçesinde devam edeceği de gelen bilgiler arasında.