Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinden beklenen haber sonunda geldi! Final mi, devam mı? İşte yanıtı…

Savaşçı dizisinden beklenen haber sonunda geldi! Final mi, devam mı? İşte yanıtı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de Pazar akşamları yayınlanan ve 4 sezon boyunca ekranda kalan Savaşçı dizisinin, yeni sezonda ne olacağı ile ilgili net bir yanıt alınamıyordu. Dizinin geçtiğimiz sezon sonunda çekilen 3 stok bölümü, bu sezon yayınlandı ve bitti. Eldeki çekimler sona ermesine karşın, yeni sezonda devam mı edilecek, yoksa çekimleri durduruldu ve dizi bitti mi, kimse bir şey bilmiyordu.

Dizinin yapımcısı Limon Film’den gelen bir açıklama ile durum netlik kazandı ardık. Bir süredir takipçilerinin heyecanla beklediği haber geldi. Eskişehir’de çekimleri yapılan dizinin hala oyuncularıyla anlaşma sağlanamaması ümitleri kırmıştı.

Eylül ayında Berk Oktay ile anlaşma sağlandığı ve dizinin diğer kilit isimleri Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli ile anlaşma için görüşmelerin devam ettiği ifade edilmişti. Bir süredir haber alınamayan diziden gelen son haber ise takipçilerini sevindirecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre, Limon Film’in sahibi Hayri Aslan, dizinin çekimlerinin bir hafta sonra yeniden başlayacağını açıkladı.

Bilindiği gibi Fox TV’nin tüm günleri doluydu. Pazar günü ise bir süredir beklemeye alınan Öğretmen dizisinin yayını başlamıştı. Öğretmen dizisinin reytinglerinin düşük olduğu görüldü. Yayınlanan 5. bölümüyle bekleneni vermedi. Savaşçı’nın başlaması, Öğretmen dizisinin de final yapması anlamına mı geliyor? Şimdilik bu konuda bir bilgi yok ama görünen o ki bir dizinin bileti kesilecek!

Savaşçı dizisinin yönetmenliğini Osman Taşçı yapacak. Dizide başrollerde Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Murat Serezli ve Gaye Turgut Evin yer alıyor.