Ana sayfa Sosyal Medya Eylül ayında final yapar denilen Baraj dizisi zinciri kırdı, sezonun ters köşesine imza attı!

Eylül ayında final yapar denilen Baraj dizisi zinciri kırdı, sezonun ters köşesine imza attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Baraj dizisi nereden nereye geldi, takdiri hak etti! Pandemi şanssızlığı yaşayan dizilerden birisi de Baraj idi… Fox TV ekranında mart ayında ilk iki bölümü yayınlanan dizi büyük ilgi görmüştü. Ancak araya giden pandemi süreci nedeniyle çekimler ertelendi ve 6 aylık bir mecburi ara yaşandı.

Çekimlere yeniden başlanılmasının ardından 2. sezonuna 3. bölüm ile 1 Eylül’de başlayan dizinin 2020-2021 sezonunda geri dönüşü çok sancılı oldu. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci sezonu kötü başladı. Bu kötü başlangıcın en önemli nedeni ise hikayenin anlatım şeklinin fazlasıyla zayıf olması ve hikayenin de izleyicileri çok da tatmin etmemesiydi.

Ne zaman ki Nehir konusundaki gerçek ortaya çıktı, sonrasında hikaye hareketlendi ve her bölüm daha akıcı ve daha iyi şekilde anlatılmaya başlandı, işte o zaman Baraj ruhunu buldu… Dizinin ikinci sezonu kötü başladı ama her hafta üzerine koyarak ilerleyen Baraj, hikayesini de güçlü tutarak, heyecanlı bir anlatım tekniği de seçerek durumu düzeltti.

3’lü reytinglerde 7’li oranlara gelen Baraj dizisi, önceki hafta rakiplerinin olmamasından fırsat bilerek totalde 9’a kadar çıkıp birinci bile oldu… Nereden nereye dedirten Baraj dizisinin heyecanlı bölümleri artık daha çok merak ediliyor.

Dizinin dün akşam yayınlanan ve entrika üstüne entrikanın çevrildiği 23. bölümü de gayet iyi sonuçlar aldı. Totalde 7 seviyesinden düşmeyen dizi, AB’de düşük kalsa da ABC1’de 5’li oranlarla devam ediyor. İkinci sezonun başlarındaki çok kötü gelen reytingler düşünülünce Baraj dizisinin geldiği nokta inanılmaz…

Baraj dizisi dün akşam elde ettiği oranlarla totalde 4. sırada yer alırken, AB grubunu 9. bitirdi ve ABC1 grubunda da 7. sırada yerini aldı. Bu oranlar 2020-2021 sezonunun başları düşünüldüğünde hayal bile edilemeyecek seviyeler olarak dikkatleri çekiyor. İşte dün akşam yayınlanan programlar içinde ilk 10 listesi:

Eylül ayında final yapar denilen Baraj dizisi zinciri kırdı, sezonun ters köşesine imza attı! 7