Ana sayfa Dizi Haberleri Altın Kelebek’te ödül alan Sen Anlat Karadeniz’in minik yıldızı, törende küçük bir kaza geçirdi

Altın Kelebek’te ödül alan Sen Anlat Karadeniz’in minik yıldızı, törende küçük bir kaza geçirdi

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Hürriyet Gazetesi’nin okurlarının oylarıyla belirlenen 2018 yılının televizyon ve müzik dünyasının en iyileri ödüllerini aldı.

45. kez düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nin ‘En İyi Çocuk Oyuncu’ ödülü, ekranların çok sevilen 3 küçük oyuncusuna gitti.

Kadın dizisinde Nisan ve Doruk karakterlerini oynayan Kübra Süzgün ve Ali Semi Sefil ile birlikte, atv’nin Sen Anlat Karadeniz dizisinin minik oyuncusu Demir Birinci, ödülün sahipleri oldular.

Görkemli bir törenle Zorlu Center’da yapılan gecede, ödül aldığını duyan minik oyuncu Demir Birinci, ödülü almak için sahneye giderken bir anda koşmaya başladı.

Sahneye çıkmadan önceki merdivenlerde ayağı takılan ve küçük bir kaza geçiren Demir Birinci, hemen kendisini toplayıp yeniden sahneye koşmaya başladı.

Altın Kelebek'te ödül alan Sen Anlat Karadeniz'in minik yıldızı, törende küçük bir kaza geçirdi 7

O anları izleyenler bir an korksa da küçük oyunu, heyecanla sahnedeki yerini aldı.

Ödülünü, Kadın dizisinin oyuncusu Özge Özpirinçci’nin elinden alan Demir Birinci, mikrofon uzatıldığında bir şey söylemek istemedi.

Çağla Şıkel ve Özpirinçci’nin mikrofon tutmalarına karşın, Demir Birinci hiç bir yorum yapmadı.

Küçük oyuncunun sahneye koşarken geçirdiği küçük talihsiz kazaya karşın iyi olduğu gözlendi.

İşte ödülün açıklandığı o anlar ve Demir Birinci’nin sahneye koştu o görüntüler:

Bu arada ödül törenini takip eden Sen Anlat Karadeniz’in izleyicileri de sosyal medyadan Birinci’ye tebriklerini gönderdiler.