Ana sayfa Dizi Haberleri Aman Cumali bey tadımız kaçmasın! Çukur’a mesaj var!

Aman Cumali bey tadımız kaçmasın! Çukur’a mesaj var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinin 3. sezonu Show TV ekranında pazartesi akşamları devam ediyor. Dizideki şiddet sahnelerine yönelik eleştiriler de son dönemde bir hayli arttı. Çukur’a RTÜK’ten gelen cezelar da şikayetlerin hala üst seviyede olduğunu anlatıyor.

Çukur dizisinin 3. sezon 9. bölümden yeni görüntüler yayınlandı. Hapishanede Vartolu’nun rakipleri ile kavgası yine şiddet dolu olacak.

Çukur’da Cumali karakterine hayat veren ünlü oyuncu Necip Memili de fragmanı instagram hesabından paylaştı.

Dizinin hayranlarından gelen ilginç mesajlar dikkat çekiciydi. Bir dizi hayranı Cumali’ye bir şey olmamasını istediğini ve bu karakter için diziyi izlediğini belirten yorumuyla dikkat çekti ve “Aman Cumali bey tadımız kaçmasın” diye yazdı.

Yücel’in kendisine gelmesi durumunda Koçovalılar’ı mahvedeceğini belirten bir Çukur hayranı, karakterin dönüşünü istedi. Bir başka dizi hayranı ise Yücel’in ölmesi gerektiğini belirtiyor.

Bir Çukur hayranı, “Yücel bu sefer de ölmez ise krallığını ilan eder” diye yazdı.

 

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un merakla beklenen yeni bölümünde neler yaşanacak? İntikam ateşiyle yanan Celasun’un Yücel’i bulduğu ve “Bana yaşamaması yetmez, ölmesi lazım!” sözlerinin dikkat çektiği tanıtımda Akın hain planlarından vazgeçmiyor. Ayşe ve Selim karşı karşıya gelirken, Vartolu önderliğinde hapishanede çıkan kavga gerilimi artırıyor.