Ana sayfa Dizi Haberleri Anasına bak, kızını al! Ufak Tefek Cinayetler’de Nilay da esrarengiz çıktı!

Anasına bak, kızını al! Ufak Tefek Cinayetler’de Nilay da esrarengiz çıktı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Analiz
Star TV’de 36. bölümüyle ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler’de Arzu’nun taşıdığı sırlar iyice merak konusu oldu.

Edip’in ölümünde bir cisimle önce başına vurulduğunun ortaya çıkmasından sonra, Oya Arzu’nun dolabında bir şamdan bulmuştu. Şamdan’dan kurtulmaya çalışan Arzu’nun halleri dikkat çekerken, sürekli vicdan azabı çektiği de görüldü.

Edip’in öldüğü gece Arzu’nun sinir krizi geçirdiği, Mehmet’in de her şeyi kapatıp yollarına devam etmesi gerektiği sözleri ekrana geldi.

Bu arada Arzu ve Mehmet’in kızları Nilay da bir olaya karıştı. Aslıhan Kapanşahin’in oynadığı Nilay da bir şeyler gizliyor artık!

Anasına bak, kızını al! Ufak Tefek Cinayetler'de Nilay da esrarengiz çıktı! 8

Okulda ders sırasında arkasında oturan ve yüzü görünmeyen arkadaşı kalemini alınca çok sinirlenen Nilay, daha sonra okulun koridorunda başka bir arkadaşıyla telaşla yürümeye başladı. Üzerindeki kan lekesini gören Nilay, hemen eşofmanının fermuarını çekti.

Eve gelen Nilay üzerini değişerek telaşlı bir halde ne yapacağını bilmez şekilde ekrana geldi. Nilay’ın gözünden olanları kısa geçişlerle gördük. Bir erkek öğrenci, başka bir erkek öğrenciyi okulun bir odasına itip kapattı. Sonra Nilay’la kaçmaya başladılar.

Anasına bak, kızını al! Ufak Tefek Cinayetler'de Nilay da esrarengiz çıktı! 9

Daha sonra okula ambulans geldi ve haberi alan Nilay, kendisini arayan arkadaşına endişeyle ne yapacaklarını sorup, olayla ilgili bir şeyler düşüneceğini söyleyip kapattı.

Diziyi takip edenler, sosyal medyada Nilay’ın da bir cinayete veya kazaya sebebiyet verdiği bu olaydan sonra “Annesinin kızı, bu da esrarengiz çıktı” şeklinde yorumlar yapmaya başladılar.