Ana sayfa Güncel Haberler Anıl Altan’dan eşi Pelin Akil’e romantik doğum günü kutlaması!

Anıl Altan’dan eşi Pelin Akil’e romantik doğum günü kutlaması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pelin Akil yeni yaşını kutluyor. 17 Nisan 1986 doğumlu oyuncuya eşi Anıl Altan’dan romantizm dolu bir kutlama geldi. Karantina günlerinde pasta malzemesini arkadaşlarından temin eden Anıl Altan, evde pastayı kendisi yaptı ve “Yemek yapma konusunda üşengeç olan ben konu sen olunca bu pastayı şevkle yaptım” diye mesaj yazdı.

Alin ve Lina isimli ikiz bebekleri bulunan çift, uzun süredir evlerinde karantina altında.Çift sıklıkla sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla her anlarını yayınlıyor.

Anıl Altan, eşi Pelin Akil’in doğum günü kutlamasından da fotoğraf paylaştı ve duygularını da kelimelere döktü.

İşte ünlü oyuncunun romantik kutlaması:

“Güzel kalbi gözlerinden taşıp suratına yansıyan güzeller güzeli karım,aşkım,miniğim… Hayatımda seninle olduğum için çok ama çok şanslıyım.. İyi ki doğmuşsun.. Seninle beraber bam başka bir hayatımız daha doğdu, iyi ki doğmuşsun ki canımızdan canlar doğdu, iyi ki doğmuşsun ki her güne beraber başlayabiliyoruz, iyi ki doğmuşsun ki seni her gün yaşayabiliyorum, iyi ki doğmuşsun ki hayaller kurabiliyorum.. İyi ki doğmuşsun sen… Minik kızlarımız, ailemizle nice mutlu “sen”li senelere… İyi ki ben bu hayattayken doğmuşsun.”

Anıl Altan'dan eşi Pelin Akil'e romantik doğum günü kutlaması! 7