Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Pelin Akil’in mis kokulu kızları ile geçirdiği ilk doğum günü!

Pelin Akil’in mis kokulu kızları ile geçirdiği ilk doğum günü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pelin Akil, 17 Nisan 1986 doğumlu ve yeni yaşını da dün kutladı. Oyuncu, kızları Alin ve Lina ile ilk doğum gününü yaptı. İkiz bebekler, 21 Nisan 2019 tarihinde dünyaya gelmişti.

Çift evde doğum günü kutlama telaşı yaşadı. Anıl Altan, arkadaşlarının sağladığı malzemeler ile eşine doğum günü pastası yaptı. Pelin Akil, “Şu salgın bi an önce gitsin dünyamızdan o ayrı da ne güzel duygular hatırlattı bize. Evde doğum günü kutlamak ne kadar güzelmiş, o hazırlık, evi süslemek, o tatlı telaş. Özümüze çekilmek iyi de gelmedi mi? Ben tabi ki bu sürecin bitmesini canı gönülden istiyorum ama evimizde de mutluyum” diye mesaj yazdı.

Yapacak bir çok şeyin olduğunu bu karantina döneminde keşfettiklerini anlatan Pelin Akil, telefon bakma ve akşamları televizyon izleme dışında hep aile olarak birlikte zaman geçirdiklerini belirtti.

Pastasını yapan eşine de teşekkür eden oyuncu, “İki gün uğraştı ve ne keyifliydi mutfakta, iyi ki varsın sevgilim. Mis kokulu kızlarımla da geçirdiğim ilk doğum günüm.Daha nicelerine.Hep yan yana can cana sağlıkla kalalım” diyerek mutluluğunu ifade etti.

Pelin Akil'in mis kokulu kızları ile geçirdiği ilk doğum günü! 7