Ana sayfa Dizi Haberleri Anne dizisinin Duru Güneş’i Ahsen Eroğlu, yıllar sonra diziyle ilgili bir itirafta bulundu

Anne dizisinin Duru Güneş’i Ahsen Eroğlu, yıllar sonra diziyle ilgili bir itirafta bulundu

tarafından ker_def
1 Ocak 1993 Çorlu doğumlu olan Ahsen Eroğlu, Ege Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulundan mezun oldu.

2015 yılında Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin 1. sezonunda Melike karakteri ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, Anne dizisinde ise Duru Güneş olarak hayranlık uyandırmıştı.

2017 yılında Kızlarım İçin dizisinde Suna karakteriyle izlediğimiz Ahsen Eroğlu, 3 yıl gibi bir sürede oyunculuk alanındaki adımlarıyla isminden konuşturdu.

Ranini’nin sorularını yanıtlayan Ahsen Eroğlu, Anne dizisinde Gonca Vuslateri’nin canlandırdığı Şule karakterini oynamayı çok arzu ettiğini söyledi.

Bunun sebebini ise şöyle anlattı: “Yükseklerde oynamak her zaman kolay görünür ama en zoru hep aynı tempoyu tutturmaktır. Delilik sınırında karakterleri oynamak hep ilgimi çekiyor.”

Anne dizisinin Duru Güneş'i Ahsen Eroğlu, yıllar sonra diziyle ilgili bir itirafta bulundu 7

Oyunculuğu sevme sebebinin sürekli kendini yenileme zorunluluğu olduğunu anlatan Eroğlu, “Oyunculuk sürekli bir yenilik, canlılık ve ışıltı getiriyor. İnsanı dinç ve sağlıklı kılıyor. Olmazsa olmaz ama zor tarafı ise bir süre sonra hazdan kopuyorsunuz, girdiğiniz her ortamda gözlem yapmak; izlediğiniz her oyunda, filmde veya dizide bir ilham aramak keyif almayı imkansız hale getirebiliyor. Bir nevi insanların kafa dağıtmak için yaptığı aktiviteler bizim mesleğimizin bir parçası” ifadelerini kullandı.

Ahsen Eroğlu, sette yaşadığı en komik anlarla ilgili soruda ise gülümseyerek şu anısını paylaştı:

“Tüm ekip hazır ve kayıttayız. Yürümeye başladım. Partnerime bir adım kala yere kapaklandım. Kimse “kestik” demedi. Ben de oyunu yerde vermeye devam ettim. Sahneyi kaydettik. Rol arkadaşım muhteşem bir ciddiyetle oynadı. Neden kesmediklerini sonradan anladım. Başından beri kadraj dışıymışım (gülüyor.)”