Ana sayfa Kadın Haberleri Anneannesini kaybeden Pınar Deniz: Hayatta başımıza hep iyi şeyler gelmeyecek!

Anneannesini kaybeden Pınar Deniz: Hayatta başımıza hep iyi şeyler gelmeyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pınar Deniz, geçtiğimiz ay koronavirüs tedavisi gören anneannesinin vefatıyla sarsılmıştı.Oyuncu, annesi ve teyzesinin de karantina altına alınması sonrasında yaptığı açıklamada çok yoğun duygular yaşadığını söylemiş, sonrasında annesi ve teyzesinin durumunun iyiye gitmesi ile moral bulmuştu. Oyuncu bugünlerde de çok konuşulan isimlerden.

Pınar Deniz, 24 Nisan’da Netflix’te yayınlanacak olan Aşk 101 dizisindeki rolüyle merakla bekleniyor. Ayrıca Marie Claire dergisinin yeni sayısında dizideki rol arkadaşı Kaan Urgancıoğlu ile birlikte yer alıyor.

Pınar Deniz’in röportajında söylediği sözler bugün gelişmelere bakılınca çok anlamlı. Anneannesini aniden virüs yüzünden kaybeden oyuncunun, “Hayatta başınıza hep iyi şeyler gelmeyecek. Kendi dünyanızı yaratın ve içini iyilikle, vicdanla doldurun. Bu o kadar önemli ki… Hepinizi seviyorum. Güzel günler göreceğiz” sözleri bugün çok anlamlı.

Oyuncu, dergiye özel pozlar da verdi. Hayranları ise yeni dizideki performansını merakla bekliyor. Pınar Deniz’in son dönemde yaşadıkları hayatta her şeyin insanlar için olduğu gerçeğini de gözler önüne seriyor.

Anneannesini kaybeden Pınar Deniz: Hayatta başımıza hep iyi şeyler gelmeyecek! 7