Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış dizisinde Can Yaman ile Özge Gürel seçimi akıllı bir taktik!

Bay Yanlış dizisinde Can Yaman ile Özge Gürel seçimi akıllı bir taktik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Bay Yanlış dizisi koronavirüs salgını nedeniyle şu aşamada bekleme durumuna geçti. Gold Film’in sahibi Faruk Turgut imzası taşıyan dizi, esasen kadın-erkek ilişkilerini sorgulayan bir yapım olacak ve yurt dışına satışı için de Can Yaman’ın partneri olarak Özge Gürel’in seçilmesi çok akıllı bir hamle olarak görülüyor.

Muhteşem Yüzyıl, Medcezir, Kiraz Mevsimi ve Dolunay dizileri ile yurt dışında büyük popülerliği bulunan Özge Gürel, Can Yaman ile partnerlik noktasında en akıllı seçim.. Zira, oyuncunun Türkiye dışında o kadar büyük popülaritesi var ki, bunu sosyal medyada yapılan paylaşımlardan da görebilirsiniz. İkilinin 2017 yılında Dolunay dizisinde birlikte rol alması ve uyumlu halleri, sette de iyi anlaşmaları bu seçimde öne çıkan diğer faktörler.

Bay Yanlış dizisinde Can Yaman ile Özge Gürel seçimi akıllı bir taktik! 7

Serkan Çayoğlu ile birlikte yer aldığı Kiraz Mevsimi dizisi çok beğenilen Özge Gürel’e de yeniden bir çıkış yapacağı dizi gerekiyordu. Bu noktada Can Yaman ile yola çıkması iyi bir tercih olacaktır.

Zira Gold Film’in sahibi Faruk Turgut’un yapılacak her işin yurt dışında nasıl ilerleyeceğini hesaplanarak adım attığı biliniyor. Can Yaman ve Özge Gürel seçimi ile dizinin kadın – erkek ilişkileri odaklı olması da bu taktiği güçlendiriyor. Ayrıca Dolunay dizisinin elde ettiği başarı da ortada. İkili yeniden biri araya gelince bu sefer daha fazla tecrübe sahibi oldukları da düşünülür ise ortaya çok daha kaliteli bir uyum ve dizi çıkacaktır.

Lale Başar, Bay Yanlış dizisinde Can Yaman’ın annesi olarak ekranda yerini alacak. Özge Gürel’in annesi rolünde ise Erkenci Kuş’tan hatırlayacağınız Feri Baycu Güler’i izleyeceksiniz.