Ana sayfa Dizi Haberleri Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi açılacak ama tv8’in sabrı buna yetecek mi?

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi açılacak ama tv8’in sabrı buna yetecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında yayınlanmakta olan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde ikinci bölüm geride kaldı ve reytingler yine büyük bir sorun olarak ortaya çıktı. Ancak ilk bölüme göre bir miktar yükseliş yaşanması biraz umutları artırdı…

İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk ve Olgun Toker başrolün hakkını veren performansları ile dikkatleri çekiyor. Ancak dizide öne çıkan isim Meryem karakteri ile Selin Yeninci oldu. Dram konusunda oyuncunun ne kadar yetenekli olduğunu bir kez daha görmek için çarşamba akşamları ekran başına geçebilirsiniz.

Selin Yeninci, birçok dizi hayranının ifadesiyle oyunculuk resitali sergiliyor. Meryem karakterini adeta içinde yaşayan oyuncu, daha ikinci bölüm yayınlanmış olmasına rağmen birçok dizi hayranını etkilemeyi başardı.

Meryem karakterinin annelik özlemini çok başarılı şekilde yansıtması, kadın izleyicileri yüreğinden yakaladı. Dizide hikaye Meryem’in üzerine yoğunlaşır ise bu durumda birçok izleyici için merak öğesi daha çok artacaktır.

Selin Yeninci gibi diğer başrol oyuncuları da etkili performanslar sergiliyor. Diziye sosyal medyadan destek olsa da, reytinglerin biraz daha yukarıya taşınması gerekiyor. İlk bölüme göre ikinci bölümde daha iyi oranlar görsek bile, dizinin şu andaki pozisyonunun tv8 için pek de iyi bir durum olmadığını söyleyebiliriz.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin ikinci bölüm tüm kişilerde on beşinci, AB’de on üçüncü ve ABC1’de de dokuzuncu sırada. Düzelme umudu hikayenin gidişatına bağlı ve diziyi fark eden izleyiciler hemen bağlanabiliyor. Ancak reytinglerin 2-3 aralığında gerçekleşmesi tv8 için yeterli değil ve kanalın ne kadar sabır göstereceği de bilinmiyor.

Annenin Sırrıdar Çocuk dizisi her yeni bölümde yeni izleyici kazanarak yavaş yavaş yükselebilir ama buna tv8’in sabrı yeter mi, işte bu sorunun yanıtı henüz bilinmiyor.