Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisinin ritmi bozuldu, reytinglerde Camdaki Kız öne çıktı!

Mahkum dizisinin ritmi bozuldu, reytinglerde Camdaki Kız öne çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları yayınlanan Mahkum dizisinin son haftalarda yaşadığı izleyici kaybı şaşkınlık yarattı. Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun etkili performanslarıyla öne çıktığı dizinin 17. bölümü geride kaldı. Cemre karakterini canlandıran Seray Kaya’nın diziden ayrılması ise hayranlarını çok üzdü…

Bir başrol oyuncusunun ayrılması ile sarsılan Mahkum dizisinin reytinglerde de ciddi bir düşüş süreci yaşadığını söyleyebiliriz. Tüm kişiler kategorisinde birinci olmayı başaran dizi, AB ve ABC1 kategorilerinde ise birinciliği rakibi Camdaki Kız dizisine kaptırdı.

Uzun süre tüm kategorilerde birincilikler alarak çok iyi reytinglerle yoluna devam eden Mahkum dizisinde, Ramazan ayının da etkisiyle önemli bir izleyici kaybı gözüküyor. Hala milyonları kendisine bağlayan Mahkum dizisi, birincilik yarışında artık avantajını kaybetmiş gibi gözüküyor.

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Camdaki Kız ise bir süre Mahkum’un gölgesinde kalsa da son haftalarda hikayesindeki düzenlemeler ile yeniden öne çıkmayı başardı.

Camdaki Kız dizisinin 39. bölümü yayınlanırken, AB ve ABC1 gruplarında birincilikler geldi. Tüm kişiler kategorisinde dördüncülük elde eden dizinin, rakibi Mahkum’dan biraz daha iyi oranlar elde ettiğini görebiliyoruz.

Ancak Mahkum ile Camdaki Kız dizileri arasındaki birincilik yarışının önümüzdeki haftalarda da devam edeceğini ve sıralamanın değişebileceğini belirtelim.

atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova adım adım finale gitmesine rağmen, tüm kişiler kategorisindeki ikinciliğini sürdürüyor. Bu sezon boyunca bu kategoride hep iyi reytingler alan dizi AB’de ise günü yedincilikle tamamladı. Dizinin ABC1 grubunda beşinci olduğunu ve Mayıs ayında da final yapmasının beklendiğini belirtelim.

TRT1’de yayınlanan Barbaroslar dizisinin yine düşük gelen reytingleri ile üzdüğünü ama ortalamanın üzerinde oranlar olduğunu da belirtelim. Tüm kişiler ve AB gruplarında beşincilik elde eden dizi, ABC1’de ise altıncı durumda.