Ana sayfa Dizi Haberleri Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi bitecek mi, yoksa devam mı edecek?

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi bitecek mi, yoksa devam mı edecek?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranında yayınlanmakta olan Annenin Sırrıdır Çocuk isimli dizi hikayesi ile dikkatleri çekti. Dizinin reytingleri hala istenilen seviyede değil ama geniş bir izleyici kitlesini etkilediği gerçeğini de unutmamak gerekiyor.

İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Selin Yeninci ve Olgun Toker’in başrollerinde yer aldığı dizinin akıbetini hayranlar merakla bekliyor. Dokuzuncu bölümü yayınlanan ve sadık izleyicilere göre de hikayenin gayet güzel aktığı Annenin Sırrıdır Çocuk, bitecek mi yoksa devam mı edecek?

Henüz bu sorunun yanıtını vermek mümkün değil. Çünkü alınmış bir karar yok. Ancak bir başka gerçek var ki, dizinin yapımcısı ile yayıncı kuruluş tv8 arasındaki anlaşma tek sezonluk bir anlaşma. Yani 13 bölümlük anlaşma çerçevesinde tv8’de başlayan Annenin Sırrıdır Çocuk için ne olumlu ne de olumsuz bir durum henüz yok.

Dizinin reytinglerine bakılır ise tv8’in ikinci sezonu düşünmesi pek beklenmiyor. Ancak hikayenin gidişatı ve oyuncuların başarısı ile birlikte dizi güçlü bir izleyici kitlesini oluşturdu. Reytingler zayıf kalsa da sadık izleyici kitlesinin verdiği büyük destek ve sosyal medyadaki olumlu izlenimler karar alıcıları etkileyebilir.

Tabii ki bir de kar zarar durumu var ki, şayet tv8 zarar ediyorsa ve gelecek sezonda da dizinin ciddi bir patlama yapacağını düşünmez ise karar olumsuz olacaktır.

10. bölümünün 8 Haziran Çarşamba günü yayınlanacağı Annenin Sırrıdır Çocuk dizisine 3 bölüm için Hira Koyuncuoğlu da katılacak.