Ana sayfa Sosyal Medya Gizem Karaca, yeni projeler için dijital platformlara göz kırptı!

Gizem Karaca, yeni projeler için dijital platformlara göz kırptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gizem Karaca, 2011 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında ikinci olmasından bu yana gündemden düşmeyen isimlerden birisi… Oyunculuk macerasına atılan ve bu yolda da çok başarılı işlere imzasını atan Karaca, birbirinden önemli rollerde yer aldı.

1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Gizem Karaca, Muhteşem Yüzyıl dizisinde cariye karakteri canlandırarak setlere adım attı. Adını Feriha Koydum dizisindeki Güneş karakteri ile dikkat çeken oyuncu, asıl büyük popülerliğini ise Güzel Köylü isimli dizi ile birlikte elde etti.

Kara Sevda dizisinde Mercan karakterini canlandırarak önemli bir kariyer çıkışı yapan oyuncu, Şampiyon ve Baraj dizilerinden sonra ise Alparslan Büyük Selçuklu ile yoluna devam etti.

Gizem Karaca, yeni projeler için dijital platformlara göz kırptı! 8

Alparslan dizisindeki Evdokya karakterinde 22 bölüm yer alan Gizem Karaca, şimdilerde kendisine gelen teklifleri değerlendiriyor.

MAG Dergisi’nin Haziran sayısına pozlar veren ve açıklamalarda bulunan Gizem Karaca, dijital platformlara da göz kırpıyor.

Netflix’in ardından Disney Plus’an atağa kalktığı ve Amazon Prime Video ile HBO’nun da piyasaya girme adımları attığı ortamda Türk dizi sektörü bir hayli önemli noktaya geldi.

Gizem Karaca bu durumdan memnun ve dijital platformların gelişimi hakkında şunları söyledi:

“Dijital platformların artması beni çok heyecanlandırıyor. TV ve sinema dışında, dışarıda bekleyen bir sürü senaryo, bir sürü hikâye var ve artık daha geniş bir alan olması çok heyecan verici gerçekten.”

Gizem Karaca, yeni projeler için dijital platformlara göz kırptı! 9

Dijital platformlarda yer alacak işlerle ilgili teklif beklediğini “Bu konuda sabırlı bir bekleyiş içindeyim” şeklindeki açıklamasıyla gösteren oyuncu, henüz yeni bir anlaşma yapmadı.

Gizem Karaca, “En içime sinen, en benim ve bana değer katacak projede yer almak isterim” diyerek de yeniden sete çıkmak için güzel bir proje beklediğinin mesajını verdi.