Ana sayfa Sosyal Medya Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi final yapan İrem Helvacıoğlu’nun tatil planı belli oldu!

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi final yapan İrem Helvacıoğlu’nun tatil planı belli oldu!

tarafından sevda

Televizyogazetesi.com/Detay – 2022 yılı İrem Helvacıoğlu’na uğurlu geldi. İş hayatında pek çok projede yer alan oyuncu, aşk hayatında da aradığı mutluluğu buldu.

Son dönemde yoğun şekilde projelerde yer alan ve göz önünde olan isimler arasında bulunan İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz dizisinde parladıktan sonra üst üste televizyon projelerinde öne çıktı.

Türkiye’deki yayın hayatına yeni başlayan Disney Plus için Engin Akyürek ile birlikte Kaçış dizisini çeken oyuncu, aynı zamanda yeni sezonda TV8  ekranlarında yayınlanan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde de çok başarılı bir dram performansı ortaya koydu.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi final yapan İrem Helvacıoğlu'nun tatil planı belli oldu! 121

Dizinin kısa sürmesi ve 11. bölümde final yapması her ne kadar talihsizlik olsa da İrem Helvacıoğlu tatilde bol bol dinleneceğini açıkladı. 2022’nin ilk günlerinde gurme Yolaç Özcan ile aşk yaşamaya başlayan oyuncu basın mensuplarına tatil planlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

İrem Helvacıoğlu tatil boyunca sevgilisiyle gezeceğini belirterek: “Görüşmeler var. Yolaç’ın da biraz işleri var, onları halledip tekrar tatile çıkmayı düşünüyoruz. Bu yaz bol bol gezip, dinleneceğiz” açıklamasını yaptı.

İrem Helvacıoğlu yeni yılın ilk günlerinde Yolaç Özcan’a olan aşkını sosyal medyada şu sözlerle ilan etmişti;  “Bazen bir anı anlatabilmek çok zorlaşır, kelimeleri doğru yerleştiremezsin, kafandakini aktaramazsın… Anlatamadığın her şeyi o fotoğraf karesi anlatır… Her anı bana bu kadar güzel ve tarifsiz yaşattığın ve bu yıla bu neşeyle girmemize sebep olduğun için teşekkür ederim.”