Ana sayfa Sosyal Medya Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde dizi değil, Selin Yeninci öne çıktı! Sosyal medyada gündem oldu!

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde dizi değil, Selin Yeninci öne çıktı! Sosyal medyada gündem oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Selin Yeninci, atv’nin sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da oynadığı Saniye karakteri ile çok sevildi. Adanalı oyuncu, Adana şivesiyle de izleyiciden tam not aldı. Bu dizi onun kariyerinde büyük bir dönüm noktası oldu.

3,5 sezon rol aldığı diziden bir süre önce karakterin ölmesiyle ayrıldı. Selin Yeninci, ekrana bu kez tv8’in iddialı dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk ile döndü. Başrolde İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk ve Olgun Toker ile yer alıyor Selin Yeninci.

Dizi, bu hafta ikinci bölümüyle ekranlara geldi. İlginç konusu ile dikkatleri çeken dizide Selin Yeninci, rolü ve oyunculuğu ile adeta diğer başrollerden rol çalıyor! İlk bölümle birlikte Yeninci ön plana çıkarken, ikinci bölümde ise sosyal medyayı adeta salladı oyuncu.

Çocukken yaşadığı tecavüz vakası sonucu hamile kalan ve doğum yaptıktan sonra evde müdahale nedeniyle bir daha çocuk sahibi olamayacağı anlaşılan Meryem, yanında çalıştığı Defne’nin çocuğunu çalmak için korkunç bir plan yaptı. İrem Helvacıoğlu’nun hayat verdiği Defne ile aynı dönemde hamile gibi rol yapan Meryem karakteriyle Selin Yeninci, çok zor bir rolün altından ustalıkla kalkmakta.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde dizi değil, Selin Yeninci öne çıktı! Sosyal medyada gündem oldu! 14

34 yaşındaki oyuncu, Meryem karakteri ile bebeği ile bir bebeği çalıp kendi çocuğu gibi gösteren ve bir başkasını öldürmeyi bile göze alan rolüyle herkesin beğenisini kazanan bir performans ortaya koymakta.

Dizi dünyasına 2011 yılında Cennetin Sırları isimli yapımla adım atan 34 yaşındaki oyuncu, Galip Derviş, Küçük Tatlı Yalancılar, Avlu gibi başarılı yapımlarda rol almıştı. Adana Film Festivali ve 53. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri’nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü’ne layık görülen Selin Yeninci ekran dünyasındaki en büyük çıkışını ise ATV’nin sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da Saniye karakteri ile yapmıştı.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde dizi değil, Selin Yeninci öne çıktı! Sosyal medyada gündem oldu! 15

tv8’in dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk, ilk bölümüyle beklenen ilgiyi görememişti. Ancak ikinci bölümle birlikte özellikle Selin Yeninci’nin performansı sayesinde sosyal medyada büyük bir çıkış yaşadı. Twitter’da gündem olmayı Selin Yeninci’nin performansı ile başaran diziyle ilgili yorumların büyük çoğunluğu oyuncuya geldi.

Gelen paylaşımlarda Selin Yeninci’nin rolünü adeta yaşadığı, son derece doğal rol yaptığı şeklinde mesajlar yayınlandı. Selin Yeninci, ikinci bölümle birlikte Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin de diğer başrol oyuncularının da resmen önüne geçti!

Dizinin 2. bölümüyle çok düşük reytingler aldığı görülmekte. Bu hafta yine düşük reyting ile hüsran yaşatan ve 15.sırada yer alan diziye karşın Selin Yeninci, sosyal medyada bambaşka bir pozisyon çizdi!

İşte oyuncuya sosyal medyadan gelen yorumlardan bazıları…

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde dizi değil, Selin Yeninci öne çıktı! Sosyal medyada gündem oldu! 16 Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde dizi değil, Selin Yeninci öne çıktı! Sosyal medyada gündem oldu! 17 Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde dizi değil, Selin Yeninci öne çıktı! Sosyal medyada gündem oldu! 18 Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde dizi değil, Selin Yeninci öne çıktı! Sosyal medyada gündem oldu! 19 Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde dizi değil, Selin Yeninci öne çıktı! Sosyal medyada gündem oldu! 20 Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde dizi değil, Selin Yeninci öne çıktı! Sosyal medyada gündem oldu! 21