Ana sayfa Dizi Haberleri Ara veren Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde yeni bir karar alındı! İbrahim Çelikkol ayrılıyor mu?

Ara veren Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde yeni bir karar alındı! İbrahim Çelikkol ayrılıyor mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 26 bölümlük performansı bir hayli başarılıydı… Geçtiğimiz çarşamba ise ekranda olmayan dizi, yılbaşı arası verdi.2021 yılının ilk haftasında verilen bu aranın ardından dizinin ne kadar süre ekranda olmayacağı merak ediliyordu.

tv8 tarafından yayınlanan fragman ile aranın uzun sürmeyeceği ve dizinin yeniden ekrana döneceği ortaya çıktı. Alınan yeni karar ile 13 Ocak Çarşamba akşamı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 27. bölümü yayınlanacak. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide, artık Engin Öztürk’ün ağırlığı daha da çok artacak.

Zeynep ve Barış arasındaki yakınlaşma artık aşka doğru ilerliyor. Zeynep, Mehdi’nin kendisine olan aşkını yanlış mı anladı? Hapse düşen Mehdi’nin tüm yaptıkları bir yana, şimdi dizide onu acındırmaya yönelik bir tavır var ki, bu birçok izleyiciyi rahatsız edebilir.

Barış diyor ki, “Bazı insanlar affedilmeyi hak etmiyor. Mehdi de bunlardan birisi…” Zeynep’e aile baskısı da var… Mehdi için herkes endişeli ve Zeynep’in şikayetini geri çekmesini istiyor. Ancak Zeynep büyük korku içinde ve hayatını cehenneme çevirebilecek olan Mehdi’nin dışarı çıkmasından korkuyor.

“Mehdi cezasını çekecek” diyen Zeynep, artık onun için değil kendisi için korktuğunu söylerken, hapishanede ise Mehdi’nin hayatı büyük bir tehlikeye giriyor. Bıçaklanan Mehdi, ölecek mi yoksa bir şekilde kurtulacak mı?

İbrahim Çelikkol’un canlandırdığı Mehdi karakterinin diziden ayrılıp ayrılmayacağı 13 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde ortaya çıkacak.