Ana sayfa Dizi Haberleri Arak dizisi büyük bir soru işareti ve düşük reytingler ile başladı!

Arak dizisi büyük bir soru işareti ve düşük reytingler ile başladı!

tarafından ker_def

İlker Kaleli ile Öykü Karayel ikilisinin başrolünde yer aldığı Arak dizisinin ilk bölümü perşembe akşamı izleyicilerle buluştu. Dizinin etkileyici bir hikaye ortaya koymasının yanı sıra, iki başrol oyuncusunu da heyecanla bekleyenler bir hayli etkilendi.

Arak dizisi güçlü tanıtım stratejisinin ardından perşembe rekabetine biraz düşük reytingler ile başlayarak şaşırttı. Dizinin ilerleyen haftalarda reytinglerde daha iyi sonuçlar elde etmesi bekleniyor.

Tüm izleyici gruplarında da ortalamanın çok altında gelen reytingler ilk bölüm olmasına rağmen bir hayal kırıklığı olarak da nitelendirilebilir. Ancak önümüzdeki haftalarda durumun tam tersine dönmesi de kimseyi şaşırtmayacaktır.

Dizinin tüm kişiler kategorisinde 15. olması, AB grubunu 12. bitirmesi ve ABC1’de de 11. sırayı elde etmesi, pek de beklenmedik bir şok oldu.

Aldatmak, Sakla Beni, Hudutsuz Sevda gibi önemli dizilerin rekabetin halinde olduğu Perşembe akşamları, Arak dizisi için zorlu bir süreç yaşanacak gibi gözüküyor.

Tabii ki bu durum da akıllara “Acaba sert reyting rekabetinde Arak dizisinin güçlü durup duramayacağı” yönünde soruları da beraberinde getiriyor.