Ana sayfa Sosyal Medya Aras Bulut İynemli, kamera arkasına merak sardı!

Aras Bulut İynemli, kamera arkasına merak sardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, bugün instagram hesabından hayranlarını şaşırtan bir paylaşım yaptı.Oyuncu, özel çekimlerde kullanılan kamerayı eline aldı ve deneme çekimleri yaptı.

Kamera arkasında emek veren arkadaşlarını gülümseten bu jest hayranlarının da hoşuna gitti.

İynemli’nin bu paylaşımına 4 saat içinde 400 bine yakın beğeni yapıldı.

Bir hayranı, “10 parmağında 10 marifet” diye yazdı.

Elinden her iş geldiği değerlendirmesi yapan hayranları, İynemli’ye çok sayıda iltifatta bulundu.

İşte o paylaşım:

Say… 3-2-1 ???

Aras Bulut İynemli, kamera arkasına merak sardı! 7

ARAS BULUT İYNEMLİ KİMDİR?

Aras Bulut İynemli, 25 Ağustos 1990’da dünyaya geldi. Yeşim adında ablası ve kendisi gibi oyuncu olan Orçun adında abisi bulunmaktadır. Beşiktaş Anadolu Lisesi mezunudur ve İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Uçak Mühendisliği bölümünde okumaktadır. Okuluna hayli önem veren İynemli, oyuncu olduktan sonra okulunu dondurma kararı almış.

İlk olarak Arka Sokaklar dizisi ile kamera karşısına geçen İynemli, 2010-2013 yıllarında Mete Akarsu karakterini canlandırdığı “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisi ile tanındı. 2013-2014 yılları arasında “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Şehzade Bayezid rolünü canlandıran yakışıklı oyuncu, ardından 2015 yılında “Maral” dizisinde Hazal Kaya ile başrolü paylaştı.

2015-2016 yıllarında “İçerde” dizisinde Umut/Mert karakterine hayat veren Aras Bulut İynemli, şimdilerde ikinci sezonu yayınlanan “Çukur” dizisinde Yamaç karakterini canlandırmaya devam etmektedir. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan 28 yaşındaki Aras Bulut İynemli, 1.80 metre boyunda, 70 kilo ve Başak burcudur.