Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisiyle Nehir Erdoğan ekrana güzel bir dönüş yaptı!

Benim Adım Melek dizisiyle Nehir Erdoğan ekrana güzel bir dönüş yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Benim Adım Melek dizisnin ilk bölümü 25 Eylül Çarşamba yani bu akşam yayınlandı.Nehir Erdoğan, Kutsi, Rabia Soytürk, Ulvi Kahyaoğlu, Şerif Sezer, Mustafa Mert Koç gibi ünlü isimler başrollerde yer almakta. Benim Adım Melek dizisinde Gaziantep’te başlayan aşk hikayesi, Melek’in Berlin’e uzanan kaçışı ve kabına sığamayıp yeniden doğduğu yere dönecek olan bir aşk hikayesi izleyicilerle buluştu.

Nehir Erdoğan’ın hayranları daha ilk bölümden ünlü oyuncuya takdirlerini iletti.

Instagram hesabıdan diziden görüntüler paylaşan Erdoğan’a takipçilerinden övgüler vardı.

Bir hayranı, “Senin yerin bir başka. Oyunculuk, güzelliğin muhteşem ötesi. Seni ekranda görmek çok güzel, başarılarının devamını dilerim” diye yazdı.

Hayranlarının ekranda görmeyi çok özlediğini belirttiği yorumlarda, Melek karakteriyle de Erdoğan’an beğeni topladığı anlaşılıyor.

“Upuzun soluklu bol reytingli olsun” diyerek dizi için dilekte bulunan hayranlar, ‘Yolunuz açık olsun” diyor.

“Ekranlara, evimize hoş geldin” diyen bir hayranı Nehir Erdoğan’ı gördüğü için çok mutlu olduğuna vurgu yaptı.

Bir başka hayranı ise “Koçum Benim dizisinde sizi izlerken çocuktum! Büyüdüm, yine sizin duru güzelliğiniz, sade ve gerçekçi oyunculuğunuzu izlemek muhteşem. Yolunuz açık olup reytinginiz bol olsun” diye yazdı.

Nehir Erdoğan da diziden bir sahne paylaştı ve “Tüm emek veren arkadaşlarımın her damla terlerine sonsuz sağlık” notunu düştü.