Ana sayfa Sosyal Medya Aras Bulut İynemli’nin annesi ile duygulandıran pozu!

Aras Bulut İynemli’nin annesi ile duygulandıran pozu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinde Yamaç karakterine hayat veren Aras Bulut İynemli, annesi Sevtap İynemli ile duygusal pozuyla dikkat çekti.

Aras Bulut, annesinin yeni projesi için hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Annesine sımsıkı sarılan İynemli’nin bu hallerine hayranları beğeni yağdırdı. Paylaşım kısa sürede 300 bine yakın beğeni aldı.

Yapılan yorumlarda ise “Nasıl tatlılar değil mi?” şeklinde ve benzeri yorumlar vardı.

İşte o paylaşım:

Annem, ne de guzel yaptiniz ? Sevtap Hanim hayirli ugurlu olsun??? @nebulaconceptcom Guzel cizimlerine, emegine saglik ablacim : Şaheser Birinci ???

Aras Bulut İynemli'nin annesi ile duygulandıran pozu! 7

ARAS BULUT İYNEMLİ KİMDİR?

Aras Bulut İynemli, 25 Ağustos 1990’da dünyaya geldi. Yeşim adında ablası ve kendisi gibi oyuncu olan Orçun adında abisi bulunmaktadır. Beşiktaş Anadolu Lisesi mezunudur ve İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Uçak Mühendisliği bölümünde okumaktadır. Okuluna hayli önem veren İynemli, oyuncu olduktan sonra okulunu dondurma kararı almış.

İlk olarak Arka Sokaklar dizisi ile kamera karşısına geçen İynemli, 2010-2013 yıllarında Mete Akarsu karakterini canlandırdığı “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisi ile tanındı. 2013-2014 yılları arasında “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Şehzade Bayezid rolünü canlandıran yakışıklı oyuncu, ardından 2015 yılında “Maral” dizisinde Hazal Kaya ile başrolü paylaştı.

2015-2016 yıllarında “İçerde” dizisinde Umut/Mert karakterine hayat veren Aras Bulut İynemli, şimdilerde ikinci sezonu yayınlanan “Çukur” dizisinde Yamaç karakterini canlandırmaya devam etmektedir. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan 28 yaşındaki Aras Bulut İynemli, 1.80 metre boyunda, 70 kilo ve Başak burcudur.