Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin Reyyan’ı Ebru Şahin, Urfa’da çiçek açtı!

Hercai dizisinin Reyyan’ı Ebru Şahin, Urfa’da çiçek açtı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – atv’de Cuma akşamları reytingin zirvesini kimseye bırakmayan Hercai dizisinin oyuncusu Ebru Şahin, Şanlıurfa’ya gitti.

Mardin Midyat’ta çekimleri yapılan dizinin bazı sahneleri Urfa’da çekildi. Göbeklitepe’de gerçekleştirilen çekimlerde dizinin Miran’ı Akın Akınözü de vardı.

Hercai dizisinin yönetmeni Cem Karcı, instagram sayfasından, Göbeklitepe’ye yaptıkları ziyareti anlatarak oyuncularla birlikte tesadüfen karşılaştıkları Romanya Prensesi Maria ile de bir fotoğraflarını eklemişti.

Bu açıklamanın ardından dizinin yeni bölümlerinde Şanlıurfa’nın muhteşem güzellikleri, doğal manzarası ve dünya mirası Göbeklitepe’nin görüntülerinin yer alacağı da öğrenilmiş oldu.

Ebru Şahin de set için gittiği Urfa’daki güzel manzarayı kaçırmadı ve Reyyan kostümüyle değil, kendi doğal haliyle bir fotoğrafını instagram’da paylaştı.

Fotoğrafa “En iyi arka plan doğa” notunu düşen Ebru Şahin’in kafasına sardığı renkli bandana ile verdiği poz, takipçileri tarafından çok beğenildi.

“Çiçek gibisin, çok güzel fotoğraf, yine harika görünüyorsun” yorumları yapan takipçileri kısa sürede genç oyuncuya 180 bine yakın beğeni yağdırdılar.

İşte Ebru Şahin’in son paylaşımı:

Nature is best background ✨
_____________________________
? : @suaterdogmus

Hercai dizisinin Reyyan'ı Ebru Şahin, Urfa'da çiçek açtı! 7