Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ile Engin Akyürek çok zor bir durumun içine düştü!

Demet Özdemir ile Engin Akyürek çok zor bir durumun içine düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dünyanın birçok ülkesinde heyecan yaratan Adım Farah dizisine Türkiye’deki yerli izleyicilerin yeterince ilgi göstermemesi büyük şaşkınlık yaşatmaya devam ediyor.

Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisini bu sezon da ekranda görmekte olan birçok kişi bu durumdan memnun. Ancak Adım Farah dizisinin değişim yaşayan ve yeni isimlerle güçlenen kadrosu ile orantılı olmayan bir reyting gerçeği de var.

Adı Farah dizisinde ikinci sezonun ikinci bölümü de çarşamba akşamı yayınlandı. Ancak reyting oranları 2’li seviyelerde kalmaya devam ediyor ve ciddi bir sıçrama yapabilme şansı da giderek azalıyor.

Engin Akyürek ile Demet Özdemir yoğun bir çalışma programının içinde sette işlerini yapıyor. Sosyal medyada da iki ünlü ismin hayranları Adım Farah dizisinin öne çıkması için çok yoğun bir faaliyet yürütüyor.

Fox TV’nin tanıtımlar konusunda yoğun bir çaba sergilemesine ve yurt dışındaki Türk dizisi hayranlarının da büyük desteğine rağmen Adım Farah ne yazık ki, elden kayıp gitmeye başlayan bir proje haline geldi.

16. bölümü yayınlanan Adım Farah dizisinin 26 bölüme kadar devam edebilmesi yönünde bir beklenti var. Ancak 2’li oranlardaki reytinglere bakıldığı zaman bunun bile mümkün olamama ihtimali bulunuyor.

Engin Akyürek ve Demet Özdemir için de çok zor bir süreç başladı. Bu kadar popüler olup da bu kadar hayranlarının dizilerde görmek istediği iki ismin yer aldığı, hikayesi de ilginç olan Adım Farah dizisinin çok düşük reytingler alması şaşkınlık yaşatıyor.