Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde Umut’un değişimi Serkan Tınmaz’ı da şaşırtıyor!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Umut’un değişimi Serkan Tınmaz’ı da şaşırtıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Show TV ekranında yayınlanmakta olan Kızılcık Şerbeti dizisi, ikinci sezona da güçlü bir hikaye ile başladı. Oyuncu kadrosunun başarılı performansları ile de sürekli gündem olan dizinin karakterlerine yönelik yaşanan değişim de herkesi şaşırtıyor.

İlk sezonda izleyicilerin büyük ilgi gösterdiği, Serkan Tınmaz’ın canlandırdığı Umut karakteri üzerinde bir değişim dalgası yaşanıyor. Ceren Yalazoğlu Karakoç ile Serkan Tınmaz ikilisi ilk sezonda Nursema ve Umut karakterleri ile izleyicileri derinden etkiledi.

Nursema ve Umut’un aşk yolculuğunda yaşadıkları sorunlar Kızılcık Şerbeti dizisinin bir ara rakibi Yalı Çapkını’nı reytinglerde geçmesine neden olan bir süreci de beraberinde getirdi.

İkinci sezonda da senaristler özellikle Umut karakterinin değişimi üzerine farklı bir durum yarattı ve birçok dizi hayranı da bu karaktere neler olduğunu merak ediyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Umut'un değişimi Serkan Tınmaz'ı da şaşırtıyor! 7

Serkan Tınmaz, bu konuyla ilgili soruyu yanıtladı ve kendisinin de zorlandığını şu sözlerle ortaya koydu:

“Ben de bilmiyorum. Beraber oluyoruz, senaryo geldikçe. Olması gerekenler oluyor, şu an görünün o. Biraz seyirciye hızlı gelmiş olabilir ama bu tabii ki de senaristlerin ve ekibin planladığı bir şey.

Değişim tabii ki benim için de oynarken farklı geliyor bana. Seyirciden de bayağı tepki alıyoruz. “Neden böyle oldu” diye. Heyecanı tutan şey de bence bu. Biraz şaşırtmak… Ben Umut’un çizgisinden çıkacağını düşünmüyorum. Nursema ile beraber bir eve girdiler, biraz bocalayacaklar.”

Nursema karakterini canlandıran Ceren Yalazoğlu Karakoç da bu değişim nedeniyle kendisine de çok sayıda yorum geldiğini ifade etti. İlk sezonda çok güçlü çıkışlar yapan Nursema karakterinin bu halini göremediğinden yakınan izleyiciler olduğunu anlatan Ceren Yalazoğlu Karakoç, senaryoda ne yazıyorsa onu oynamaya çaba harcadıklarından bahsetti.